menu

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Lady Gaga Joker Folie News


Joker Folie News 

LOOKS HARLEY QUINN ♦️- Αρκετοί κωδικοί επαναλαμβάνονται μεταξύ των δύο εμφανίσεων που φορούσε ο χαρακτήρας Lady Gaga: το κούμπωμα, η στάμπα, τα μαλλιά τραβηγμένα προς τα πίσω, οι ρόμβοι κάλτσες... Θα έχουμε την "πραγματική" Harley και την Harley που βλέπει η ίδια σκηνή; Προοπτική τζόκερ; - #joker2 🎬 🃏

Η Lady Gaga απαθανατίστηκε στο πλατό του "Joker: Folie à Deux" ντυμένη Harley Quinn.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την καλλιτέχνη με το γνωστό μακιγιάζ της χαρακτήρα, κάτι που επιβεβαιώνει την εμφάνισή της στην ταινία στον εν λόγω ρόλο. Η Quinn είναι ανάμεσα σε αστυνομικούς της Gotham, ενώ μπροστά της υπάρχουν διαδηλωτές. Δείτε την παρακάτω:

Τελευταία φορά που είδαμε την Gaga στον ρόλο ήταν μέσω μιας φωτογραφίας που είχε δημοσιεύσει ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Todd Phillips για να γιορτάσει τον Αγ. Βαλεντίνο. Σε εκείνη ήταν με τον Joaquin Phoenix ως Arthur Fleck/The Joker στο Άσυλο Arkham.

Όσον αφορά τους διαδηλωτές, κάποιοι φαίνεται πως κρατούν πλακάτ που λένε "Free Joker" ('Ελευθερώστε τον Joker'), άλλοι φορούν μάσκες ή μακιγιάζ ίδιο με τον κακό, και ένας κρατά ένα χαρτόνι που γράφει "Harvey Dent is the Clown" ('Ο Harvey Dent είναι ο Κλόουν), κάτι που επιβεβαιώνει την εμφάνιση του χαρακτήρα, γνωστού και ως Two-Face. Το ποιος ηθοποιός θα τον ενσαρκώνει παραμένει ακόμα άγνωστο.

Το σενάριο έχει γραφτεί και από τον Scott Silver, ενώ άλλοι ηθοποιοί θα είναι οι Zazie Beetz ως Sophie Dumond και Brendan Gleeson, Catherine Keener, Harry Lawtey και Jacob Lofland σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους.

Το "Joker: Folie à Deux" έχει ορίσει ως ημερομηνία πρεμιέρας την 4 Οκτωβρίου 2024 (ΗΠΑ). Θα είναι αυτόνομο και εκτός της δικαιοδοσίας των James Gunn και Peter Safran, και δεν θα ανήκει στο πρώτο κεφάλαιο του DC Studios που φέρει το όνομα "Gods and Monsters".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts