menu

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Οι Veronicas θα ερμηνεύσουν το "Untouched" στο Sydney Gay and Lesbian Mardi Gras Parade


Οι δίδυμες αδερφές Lisa και Jessica Origliasso θα εμφανιστούν στις 25 Φεβρουαρίου στο float της American Express.

«Η παρέλαση Mardi Gras στο Σύδνεϋ ήταν ένα τόσο τεράστιο μέρος της ανατροφής μας», αναφέρουν οι Veronica σε δήλωση που εκδόθηκε την Τετάρτη (15 Φεβρουαρίου). «Έχοντας μεγαλώσει βαθιά συνδεδεμένη και εμπλεκόμενη με την κοινότητα LGBTQIA+ από νεαρή ηλικία και δημιουργώντας ασφαλή χώρο για όλους στις εκθέσεις μας για 18 χρόνια, η εκπροσώπηση της Αυστραλίας για το WorldPride και η συμμετοχή σε αυτήν την απίστευτη πρωτοβουλία θα είναι ένα απόλυτο προσωπικό και επαγγελματικό αποκορύφωμα».

Προσθέτει η Lisa, «Για την Jessie, ως μέλος της κοινότητας LGBTQIA+, και για τους δυο μας ως παθιασμένους συμμάχους… ανυπομονούμε να γιορτάσουμε αυτή την απίστευτη κοινότητα και να μοιραστούμε μαζί τις προσωπικές μας ιστορίες υπερηφάνειας».

Το "Untouched" (μέσω EngineRoom/Sire) ήταν μια παγκόσμια επιτυχία για τους The Veronicas, φτάνοντας στην κορυφή των 20 στο Billboard Hot 100 μετά την κυκλοφορία του το 2007.

Και τα πέντε στούντιο άλμπουμ της Veronica επηρέασαν το top 10 του ARIA και μια σειρά από σινγκλ έχουν οδηγήσει στο αυστραλιανό chart, συμπεριλαμβανομένων των "Hook Me Up" του 2007, του "You Ruin Me" του 2014 και του "In My Blood" του 2016. Οι συνδυασμένες ροές από όλη την 17χρονη καριέρα τους είναι βόρεια των 900 εκατομμυρίων, λένε οι εκπρόσωποι.

Το συγκρότημα πρόσφατα υπέγραψε με τον Big Noise , έναν ειδικό στην alt-pop και τη ροκ, με ένα ρόστερ που περιλαμβάνει τους Used, the Wrecks, Escape the Fate και Goldfinger, των οποίων ο τραγουδιστής και κιθαρίστας John Feldmann είναι ο συνιδρυτής της δισκογραφικής και η A&R.

Η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της Αυστραλίας θα πρέπει να φουσκώνει όταν το Sydney WorldPride 2023 θα κυκλοφορήσει από τις 17 Φεβρουαρίου έως τις 5 Μαρτίου 2023 – στην κορύφωση του καλοκαιριού σε αυτά τα μέρη και στην παραδοσιακή ωράριο του Sydney Gay και Lesbian Mardi Gras.

Η πολύχρωμη γιορτή υπόσχεται να ξεπεράσει την ποπ κουλτούρα. Ο Πρωθυπουργός Anthony Albanese θα γίνει ο πρώτος εν ενεργεία ηγέτης της Αυστραλίας που θα συμμετάσχει στην πορεία, ενώ μαζί του θα είναι και η υπουργός Εξωτερικών, Penny Wong, η πρώτη ανοιχτά ομοφυλόφιλη γυναίκα στο κοινοβούλιο.

Το Sydney WorldPride θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά που η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο νότιο ημισφαίριο και, φέτος, συμπίπτει με την 50η επέτειο της πρώτης Αυστραλιανής Εβδομάδας Ομοφυλοφιλικής Υπερηφάνειας, την 45η επέτειο του πρώτου Σίδνεϊ Γκέι και Λεσβίας Mardi Gras και πέμπτη επέτειος της Ισότητας του Γάμου στην Αυστραλία.

Οι ερμηνευτές στο Sydney WorldPride περιλαμβάνουν τον πολυτάλαντο καλλιτέχνη G Flip, γεννημένο στη Μελβούρνη, με έδρα το Λος Άντζελες, τις εγχώριες αστέρες της ποπ Kylie Minogue και Jessica Mauboy, τον Βρετανό παραγωγό και καλλιτέχνη Charli XCX και την Kim Petras, η οποία θα πρωταγωνιστήσει στη συναυλία λήξης, Rainbow Republic.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Sailing

 

Popular Posts