menu

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Ο Thurston Moore επιβεβαιώνει νέο άλμπουμ και μοιράζεται το σινγκλ Hypnogram


Ο Thurston Moore ετοιμάζει ένα νέο άλμπουμ  και προσφέρει 

το πρώτο του δείγμα σήμερα με το νέο σινγκλ, το επτάλεπτο Hypnogram.

Ακούστε τον Moore στο Hypnogram παρακάτω.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε τον τίτλο ή την ημερομηνία κυκλοφορίας της επόμενης σόλο κυκλοφορίας του πρώην μέλους του Sonic Youth. Ξέρουμε όμως ότι το ετοίμασε τον περασμένο έτος και περιλαμβάνει κιθάρα, πιάνο και άλλα οργάνα από τον τακτικό του συνεργάτη, James Sedwards. Περιλαμβάνει επίσης τους αγαπημένους του μουσικούς, όπως ο μπασίστας Deb Googe (My Bloody Valentine), ο ντράμερ Jem Doulton (Róisín Murphy) και ο πληκτράς Jon Leidecker (Negativland), σε στίχους του ποιητή Radieux Radio.

Σε μίξη από την παραγωγό Margo Broom με έδρα το Λονδίνο, το Hypnogram έχει τη κυκλοθυμική, σκοτεινή ατμόσφαιρα που περιμένεις από κάποιον σαν τον Moore.

«I’m closing my eyes to our lucid sleep/ Give me a signal when you find me», τραγουδά πάνω από μαγευτικές κιθάρες με την συνοδεία απαλών, μελωδικών πλήκτρων. Μέχρι το φινάλε του κομματιού, όλα τα όργανα έχουν σβήσει αφήνοντας μια ανάμνηση ονείρου.

Πέρυσι, οι Sonic Youth μοιράστηκαν το άλμπουμ Live in Kyiv, Ukraine 1989, με τα έσοδα να πηγαίνουν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό World Central Kitchen και σε προσπάθειες ανακούφισης για τους Ουκρανούς που επλήγησαν από την εισβολή της Ρωσίας. Κυκλοφόρησαν επίσης την συλλογή In/Out/In,  από σπάνια κομμάτια που ηχογραφήθηκαν μεταξύ 2000 και 2010.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Moby - Almost Home (with Damien Jurado)

 

Popular Posts