menu

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Η Demi Lovato πειράζει το τραγούδι "Scream VI" "Still Alive": Εδώ είναι πότε φτάνει


Η Demi Lovato πειράζει το τραγούδι "Scream VI" "Still Alive": 

Εδώ είναι πότε φτάνει;

Το κομμάτι θα είναι η πρώτη νέα μουσική του τραγουδιστή μετά το Holy Fvck του 2022 .

Η Demi Lovato ανέβηκε στα social media την Τετάρτη (15 Φεβρουαρίου) για να ανακοινώσει επίσημα ότι ηχογράφησε ένα νέο τραγούδι για το επερχόμενο Scream VI.

Η Demi Lovato αναβλύζει πάνω από τις γιούτες του φίλου στο αφιέρωμα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: "My Best Friend, Soul Mate, Twin Flame"

Το ζευγάρι γιόρτασε την πρώτη του ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μαζί από τότε που ανακοίνωσαν τη σχέση τους τον Αύγουστο.

Δείτε παρακάτω τις πρόσφατες αναρτήσεις της Lovato και του Jutes στο Instagram.

«Ποια είναι η αγαπημένη σου ταινία τρόμου;» Η ποπ σταρ έγραψε τη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram προτού αποκαλύψει τον τίτλο του κομματιού - "Still Alive" - ​​και την ημερομηνία κυκλοφορίας του στις 3 Μαρτίου. Στη φωτογραφία, ποζάρουν δυσοίωνα με ένα στιλέτο που αντανακλά την εικόνα του νεότερου δολοφόνου Ghostface.

Στην ενότητα σχολίων, ο φίλος της Lovato, Jutes, ανέβασε το τραγούδι, γράφοντας «lfg baby…u don't miss» με ένα emoji με τα μάτια της καρδιάς, ενώ ο φωτογράφος της περιοδείας Angelo Kritikos υποσχέθηκε ευθαρσώς «το τραγούδι είναι KILLER».

Η συνεισφορά του τραγουδιστή στο soundtrack του Scream VI θα χρησιμεύσει ως η πρώτη τους νέα μουσική μετά το Holy Fvck του 2022 . Αυτό το σετ στούντιο, που περιείχε τα σινγκλ "Skin of My Teeth", "Substance" και "29", σηματοδότησε την επιστροφή του Alum του Disney Channel στο pop-punk και έφτασε στο Νο. 7 του Billboard 200 . Επιπλέον, ολοκλήρωσε ένα ροκ-κεντρικό χατ τρικ κατακτώντας την κορυφή στα τσαρτ Top Rock & Alternative Albums, Top Rock Albums και Top Alternative Albums.

Από τότε, η Lovato έχει πειράξει την επιστροφή της στο στούντιο, κέρδισε μια υποψηφιότητα για το GLAAD Media Award για εξαιρετικό μουσικό καλλιτέχνη και παρουσίασε ένα οικείο σετ στο NMPA & Billboard Grammy Week Showcase ενόψει των φετινών βραβείων Grammy.

Εν τω μεταξύ, το Scream VI θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους σε όλη τη χώρα στις 10 Μαρτίου. Ως άμεση συνέχεια του Scream του 2022, η ταινία τρόμου πρωταγωνιστούν οι Courteney Cox, Hayden Panettiere, Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jasmin Savoy Brown, Mason Mumara Gooding, Der, Ύφανση και άλλα.

Δείτε την ανατριχιαστική ανακοίνωση του Lovato για το "Still Alive" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Guy Gerber - What To Do (&ME Remix)

 

Popular Posts