menu

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Οι Χειμερινές Προτάσεις της Έλενας Γαλύφα για το Κρύο


Η γνωστή fashion influencer βρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης και μας δίνει έμπνευση για τις χειμερινές εμφανίσεις μας.

Τη στιγμή που οι fashion experts μας εμπνέουν για τις χειμερινές εμφανίσεις στους δρόμους της πόλης, μια ματιά στο στυλ της Έλενας Γαλύφα αρκεί για να μας κάνει να εμπνευστούμε από το look της και τα style hacks της και να πάρουμε ιδέες για τα δικά μας χειμερινά outfits. Παρά την βροχή και το κρύο, η relaxed κομψότητα και η σύγχρονη αντίληψη ξεχώρισαν στις εμφανίσεις της στην Κοπεγχάγη, ενώ τα trends που μας έδειξε σε όλο το ταξίδι της στην εβδομάδα μόδας, όπως το shearling coat, το μακρύ παλτό ψαροκόκκαλο και το puffer jacket, μας έδωσαν σίγουρα πολλές ιδέες που μπορούμε να αξιοποιήσουμε για το επόμενο διάστημα με τις χαμηλές θερμοκρασίες.


Η ίδια, μέσα από το instagram της μας πήρε μαζί της στα show των σκανδιναβών σχεδιαστών και τα events καθώς και τις πιο ενδιαφέρουσες και ανατρεπτικές επιδείξεις όπως του οίκου Ganni ή την επίδειξη Sakspotts, Gestuz, Munthe και του οίκου Rotate Birger Christensen που περπάτησε και η γνωστή ηθοποιός Lisa Rinna, πρωταγωνίστρια της κλασικής σειράς των 90s, Melrose Place.





Η γνωστή fashion influencer, που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα brands στον χώρο της μόδας, συνεχίζει να μας συστήνει σε όλα τα νέα trends και τις πιο hot τάσεις μέσα από το instagram της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τρεις Ελληνίδες στο κόκκινο χαλί των Καννών

Τρεις Ελληνίδες στο κόκκινο χαλί των Καννών: Έλαμψαν οι celebrities  που έδωσαν το "παρών" στο 77ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Λαμπερέ...

Popular Posts