menu

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Η Lady Gaga γιορτάζει την 4η υποψηφιότητά της για Όσκαρ: "So Grateful for the Magic of Music & Cinema"

ΒΡΑΒΕΙΑ

Η Lady Gaga γιορτάζει την 4η υποψηφιότητά της για Όσκαρ: "So Grateful for the Magic of Music & Cinema"


Έχει προταθεί τρεις φορές για το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι, φέτος για τη συν-συγγραφή του "Hold My Hand" από το Top Gun: Maverick με το BloodPop.


Αυτή είναι η τρίτη υποψηφιότητα της Gaga στην κατηγορία. Αυτή και η Diane Warren συνεργάστηκαν για να γράψουν το "Til It Happens to You" από το έγγραφο του 2015 The Hunting Ground . Συνεργάστηκε με τους Mark Ronson, Anthony Rossomando και Andrew Wyatt για να γράψουν το "Shallow" από το ριμέικ του A Star Is Born του 2018 , το οποίο κέρδισε το βραβείο. Η Gaga ήταν επίσης υποψήφια εκείνη τη χρονιά για την καλύτερη ηθοποιό για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία μαζί με τον Bradley Cooper.

Το Instagram της Gaga ήρθε μια μέρα αφότου ο φίλος και συνεργάτης της Tony Bennett δημοσίευσε ένα tweet που την συγχαίρει. «Συγχαρητήρια στην εκπληκτικά ταλαντούχα @ladygaga για την 4η υποψηφιότητά της για Όσκαρ! Σήμερα, η Lady Gaga γράφει ιστορία ως η πρώτη καλλιτέχνης που έλαβε τρεις υποψηφιότητες στην κατηγορία Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού στα #Oscars . Τόσο υπερήφανος για εσένα!"

Δεν είναι σαφές τι εννοούσε ο Bennett με το σχόλιο για το επίτευγμα της Gaga που σημείωσε ρεκόρ. Άλλοι καλλιτέχνες, όπως ο Randy Newman και ο Lionel Richie, έχουν λάβει τρεις ή περισσότερες υποψηφιότητες σε αυτήν την κατηγορία.

Το "Hold My Hand" είναι μία από τις έξι υποψηφιότητες που έλαβε το Top Gun: Maverick , συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας. Η ταινία τα πήγε καλύτερα με τους ψηφοφόρους των Όσκαρ από το αρχικό Top Gun το 1986, το οποίο έλαβε τέσσερα βραβεία Όσκαρ. Είναι ασυνήθιστο για μια συνέχεια να ξεπερνά την αρχική στην εκτίμηση των ψηφοφόρων των Όσκαρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Organic House Music Mix May 2024

 

Popular Posts