menu

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Τιτανικός: Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 9 Φεβρουαρίου σε remastered 4K 3D έκδοση


Ο Τιτανικός επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες, 25 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή του.

Η Remastered 4K 3D έκδοση της θρυλικής ταινίας κάνει πρεμιέρα στις αρχές Φεβρουαρίου στη χώρα μας και είναι βέβαιο πως το συναρπαστικό ταξίδι του Τζακ και της Ρόουζ θα συγκινήσει εκ νέου όσους την παρακολουθήσουν στη νέα της αυτή εκδοχή.

Η επαναφορά της ταινίας σε βελτιωμένη έκδοση 4Κ αλλά και 3D συμβαίνει με αφορμή την συπλήρωση 25 χρόνων από την πρώτη παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας το 1997 με πρωταγωνιστές τους Kate Winslet και Leonardo DiCaprio. Η επική ταινία έχει ως φόντο το τραγικό πρώτο ταξίδι του «αβύθιστου» πλοίου Τιτανικός και έφτασε στην κορυφή του παγκόσμιου box office και είναι η τρίτη ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις παγκοσμίως.

Τα Village Cinemas προανήγγειλαν την πρεμιέρα του Τιτανικού στις 9 Φεβρουαρίου, ανεβάζοντας στα social media και την επίσημη αφίσα της ταινίας.

Η ταινία προτάθηκε για 14 Όσκαρ κερδίζοντας 11, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας και Σκηνοθεσίας, και έγινε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών με συνολικές εισπράξεις 1,8 δισεκατομμύριο δολάρια. Τον τίτλο τον κράτησε για 12 χρόνια, μέχρι την επόμενη ταινία του Κάμερον, Avatar.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts