menu

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

η Εβδομάδα παρουσίασης από το billboard για τα Βραβεία Γκράμι - Grammy

 

Το Μουσείο Γκράμι ανακοίνωσε το πρόγραμμα προγραμματισμού της Εβδομάδας Γκράμι-Grammy ξεκίνησαν την Δευτέρα (23 Ιανουαρίου).

Μια συνεδρία την Τρίτη 31 Ιανουαρίου θα γιορτάσει την τριπλά υποψήφια για Grammy Muni Long , η οποία ήταν περιζήτητη τραγουδοποιός για αστέρια όπως η Rihanna, η Mariah Carey, η Madonna και η Ariana Grande πριν ξεσπάσει ως σόλο καλλιτέχνης φέτος με την επιτυχία «Hrs and Ώρα.” Ο Long είναι υποψήφιος για τον καλύτερο νέο καλλιτέχνη, το καλύτερο τραγούδι R&B και την καλύτερη απόδοση R&B. Οι δύο τελευταίες υποψηφιότητες είναι για το "Hrs and Hrs", το οποίο έφτασε στο Νο. 16 του Billboard Hot 100 τον Φεβρουάριο του 2022.

Muni Long Signs με την Def Jam Records

23/01/2023

Σε μια εκδήλωση την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου θα συμμετέχουν οι Merck Mercuriadis, Nile Rodgers και ο τραγουδιστής/τραγουδοποιός/παραγωγός The-Dream , έξι φορές υποψήφιος για Grammy φέτος. Θα συζητήσουν το παρελθόν τους στη μουσική βιομηχανία, τη σημασία και τη δύναμη του τραγουδοποιού και τη διατήρηση μιας καριέρας. Το The-Dream είναι ένας από τους υποψηφίους για το εναρκτήριο βραβείο τραγουδοποιού της χρονιάς, μη κλασικό. Ο Ρότζερς πρόκειται να λάβει ένα βραβείο δια βίου επιτεύγματος από την Ακαδημία Ηχογράφησης στα Special Merit Awards στις 4 Φεβρουαρίου, μια ημέρα πριν από τα βραβεία Grammy.

Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι δωρεάν για τους μαθητές με εγγραφή.

ΔΕΥΤΕΡΑ, ΙΑΝ. 30:

Εκδήλωση: Καριέρες στη Μουσική: Πάνελ Μουσικών Παραγωγών με την Isla Management

Τι: Μια συνομιλία με τους βραβευμένους και υποψήφιους παραγωγούς Boi-1da, Jahaan Sweet, Sevn Thomas και Leon Thomas και τον ιδρυτή και διευθυντή της Isla Management Simon Gebrelul, σχετικά με τη δημιουργική διαδικασία, τη συνεργασία με καλλιτέχνες και το τι χρειάζεται για να έχουμε καριέρα στη μουσική βιομηχανία ως μουσικός παραγωγός.

Εκδήλωση: Καριέρες στη Μουσική: Πάνελ Latin Music

Τι: Μια συζήτηση που γιορτάζει την κουλτούρα και την επίδραση της λάτιν μουσικής με την τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Gaby Moreno; Yvonne Drazan, αντιπρόεδρος του τμήματος Latin στην Peermusic. και ο Gil Gastelum, ιδρυτής και πρόεδρος της Cosmica Records.

ΤΡΙΤΗ ΙΑΝ. 31:

Εκδήλωση: Backstage Pass: Global Music Panel

Τι: Μια συζήτηση που γιορτάζει τη μουσική από όλο τον κόσμο με τον καλλιτέχνη Zakes Bantwini που είναι υποψήφιος για Grammy. Adam Byars, Διευθύνων Σύμβουλος της δημιουργικής εταιρείας GridWorldwide. Anele Mdoda, προσωπικότητα τηλεόρασης/ραδιοφώνου και επιχειρηματίας. Sibo Mhlunga, διευθυντής ταλέντων και στέλεχος μουσικής/ψυχαγωγίας. και Theo Baloyi, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Bathu Sneakers. Αυτό το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μια ζωντανή εμφάνιση από τους Zakes Bantwini και Nomcebo Zikode.

Εκδήλωση: Backstage Pass: LGBTQ Panel & Performance που παρουσιάστηκε από το Allly Coalition

Τι: Το Backstage Pass είναι ένα πρόγραμμα εξερεύνησης σταδιοδρομίας που δίνει στους μαθητές μια ματιά από πρώτο χέρι για το τι χρειάζεται για να βρουν δουλειά στη μουσική βιομηχανία. Αυτό το πρόγραμμα Backstage Pass θα αποτελείται από μια συνεδρία ερωτήσεων και απαντήσεων με επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας από την LGBTQ κοινότητα.

Εκδήλωση: Εορτασμός του υποψηφίου για Grammy: Muni Long

Τι: Μια αποκλειστική εκδήλωση της εβδομάδας Grammy για τον εορτασμό του φετινού τριών υποψηφίου για Grammy, Muni Long. Ο Λονγκ ήταν ένας περιζήτητος τραγουδοποιός πριν ξεσπάσει ως σόλο καλλιτέχνης.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΕΒΡ. 1:

Εκδήλωση: Καριέρες στη Μουσική: 1500 Sound Academy

Τι: Το 1500 Sound Academy είναι ένα πρόγραμμα μουσικής εκπαίδευσης που προσπαθεί να παράγει παθιασμένους δημιουργούς ήχου μέσω καθοδήγησης, θετικής νοοτροπίας και επαγγελματικής εξέλιξης. Αυτή η εκδήλωση είναι ένα συντονισμένο Q&A με τους νικητές των Grammy James Fauntleroy και Larrance "Rance" Dopson, ιδρυτές της 1500 Sound Academy και του μουσικού συνόλου, 1500 or Nothin'.

Εκδήλωση: Live Out L!ve Presents: Beyond the Mainstage – Black Professionals in Live Music

Τι: Αυτή η εκδήλωση θα εξερευνήσει τις προκλήσεις και την πραγματικότητα του να είσαι μαύρος επαγγελματίας στη βιομηχανία ζωντανής ψυχαγωγίας. Οι συμμετέχοντες θα μοιραστούν το ταξίδι τους για να γίνουν ζωντανοί ηγέτες της βιομηχανίας και πόροι για να εισέλθουν στη βιομηχανία και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις από την επόμενη γενιά ηγετών της μουσικής βιομηχανίας.

ΠΕΜΠΤΗ ΦΕΒΡ. 2:

Εκδήλωση: Backstage Pass: Hawaii Day with Bobby Moderow, Jr. & Kawika Kahiapo

Τι: Μια γιορτή της μουσικής και του πολιτισμού της Χαβάης, αυτό το πρόγραμμα Backstage Pass θα αποτελείται από μια συνεδρία ερωτήσεων και απαντήσεων καθώς και από μια ζωντανή παράσταση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΕΒΡ. 3:

Εκδήλωση: Καριέρα στη μουσική: Merck Mercuriadis, Nile Rodgers και έξι φορές υποψήφιος για Grammy τραγουδιστής/τραγουδοποιός/παραγωγός The-Dream το 2023.

Τι: Μια συνομιλία με τους Merck Mercuriadis, Nile Rodgers και The-Dream που συζητούν το παρελθόν τους στη μουσική βιομηχανία, τη σημασία και τη δύναμη του τραγουδοποιού και τη διατήρηση μιας καριέρας. Η εκδήλωση θα γιορτάσει τα τραγούδια του παρελθόντος και του παρόντος που οδήγησαν στο The-Dream να συγκεντρώσει 21 υποψηφιότητες για Grammy (συμπεριλαμβανομένων πέντε νικών) σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του.


Πηγή: Billboard 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Organic House Music Mix May 2024

 

Popular Posts