menu

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Rolling Stones Prepping Definitive Live Collection, «GRRR Live!», Συμμετέχουν οι Lady Gaga, Black Keys, Bruce Springsteen


Η συλλογή των 24 τραγουδιών περιλαμβάνει 60 χρόνια επιτυχιών, ρεμίξ και επανεπεξεργασία.

Οι Rolling Stones ανακοίνωσαν ένα νέο οριστικό live άλμπουμ την Τετάρτη (30 Νοεμβρίου), το GRRR Live με 24 κομμάτια! Η συλλογή που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου μέσω των Mercury Studios περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες από όλη την 60χρονη καριέρα του θρυλικού συγκροτήματος, όπως τα "Honky Tonk Women", "Start Me Up", "Get Off of My Cloud", "Paint it Black» και «Miss You».

Το άλμπουμ, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε διάφορες μορφές — 3LP μαύρο, 3LP έγχρωμο λευκό, 3LP κόκκινο, 2CD, DVD + 2CD, BluRay + 2CD — με το BluRay και τις ψηφιακές εκδόσεις συμπεριλαμβανομένου του Dolby Atmos. Το Rock and Roll Hall of Famers γιόρτασε την 50ή επέτειό του το 2012 και το 2013 στην περιοδεία 30 παραστάσεων 50 & Counting Tour, η οποία περιελάμβανε μια παράσταση στις 15 Δεκεμβρίου 2012 στο Newark, στο Prudential Center του Νιου Τζέρσεϊ, στην οποία συμμετείχαν αρκετοί ειδικοί καλεσμένοι.

Μερικές από αυτές τις παραστάσεις καταγράφονται στο άλμπουμ, συμπεριλαμβανομένων συνεργασιών με τους Black Keys ("Who Do You Love?"), Lady Gaga ("Gimme Shelter"), Gary Clark Jr. και John Mayer ("Going Down"), πρώην ο κιθαρίστας Mick Taylor (“Midnight Rambler”) και ο Bruce Springsteen (“Tumbling Dice.”) Μετά την αρχική προβολή του σε pay-per-view το 2012, οι ηχογραφήσεις των επετειακών σόου δεν ήταν διαθέσιμες στους θαυμαστές μέχρι τώρα. Σύμφωνα με μια έκδοση, η συναυλία έχει γίνει εκ νέου επεξεργασία και μίξη, με τρία τραγούδια από τη συναυλία της 13ης Δεκεμβρίου στο Newark διαθέσιμα ως μπόνους στο DVD και στο BluRay: "Respectable" (με τον Mayer), "Around and Around" και «Δώσε καταφύγιο».


Δείτε τη λίστα κομματιών για το GRRR Live! παρακάτω.

CD1

“Get Off Of My Cloud”

"Την τελευταία φορά"

"Είναι μόνο Rock 'n' Roll (Αλλά μου αρέσει)" 

"Βάψτα μαύρα"

«Gimme Shelter» (με τη Lady Gaga) 

"Αγρια άλογα"

«Going Down» (με τους John Mayer και Gary Clark Jr) 

 "Μαραμένα ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ"

"Ποιον αγαπάς?" (με τα μαύρα κλειδιά)

 «Καταστροφή και καταστροφή»

 “Ένα άλλο πλάνο”

 "Μου λείπεις"

 “Honky Tonk Women” 

Εισαγωγές συγκροτήματος


CD2

«Πριν με κάνουν να τρέξω» 

"Χαρούμενος"

«Midnight Rambler» (με τον Μικ Τέιλορ)

"Start Me Up" 

"Tumbling Dice" (με τον Bruce Springsteen)

"Καστανή ζάχαρη"

«Συμπάθεια για τον διάβολο»

«Δεν μπορείς πάντα να παίρνεις αυτό που θέλεις»

"Jumpin' Jack Flash"

“(Δεν μπορώ να πάρω όχι) ικανοποίηση”


Πηγή: Του Gil Kaufman

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Moby - Almost Home (with Damien Jurado)

 

Popular Posts