menu

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον και Χένρι Καβίλ «συναγωνίζονται» για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ

 

Εμείς πάντως είμαστε με τον Καβίλ.

Όπως αναφέρεται, ο Τέιλορ-Τζόνσον εντυπωσίασε την παραγωγό Μπάρμπαρα Μπρόκολι κατά τη διάρκεια μιας μυστικής ακρόασης. Από την άλλη, ο Καβίλ απολύθηκε πρόσφατα από τον ρόλο του Superman, ενώ αποχώρησε και από τη σειρά The Witcher του Netflix, συνεπώς… έχει άπλετο χρόνο για να αφοσιωθεί στον διάσημο ρόλο. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως είναι ένας πολύ αγαπητός ηθοποιός στο κοινό του και οι φαν του περίφημου πράκτορα, θέλουν μια συμπαθητική προσωπικότητα για να αναλάβει τα ηνία.

Μένει να δούμε τι θα κληρώσει τελικά…

[ Henry Cavill’s odds have increased after he was dropped as Superman ]

Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον και ο Χένρι Κάβιλ ισοβαθμούν ως το φαβορί των bookies για να γίνει ο επόμενος Τζέιμς Μποντ.

Ο Γουίλιαμ Χιλ έχει τόσο τον Τέιλορ-Τζόνσον όσο και τον Κάβιλ σε αποδόσεις 2-1 ως διάδοχο του Ντάνιελ Κρεγκ, κάτι που έρχεται μετά την απομάκρυνση του τελευταίου από τον ρόλο του Σούπερμαν.

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ: Κριτική «No Time To Die»: Η εκπληκτικά συναισθηματική τελική πτήση του Ντάνιελ Κρεγκ

Ο Taylor-Johnson φημολογούνταν προηγουμένως ότι ήταν ο πρωτοπόρος αφού φέρεται να εντυπωσίασε την παραγωγό Barbara Broccoli κατά τη διάρκεια μιας μυστικής ακρόασης.

Σύμφωνα με την στοιχηματική εταιρεία, ο Τομ Χάρντι είναι το τρίτο φαβορί με απόδοση 6-1, ακολουθούμενος από τους Ρετζέ-Ζαν Πέιτζ στο 8-1, Τζέιμς Νόρτον και Τσιουτέλ Ετζιοφόρ αμφότεροι στο 10-1 και τους Ντάγκλας Μπουθ, Ρίτσαρντ Μάντεν και Νταν Στίβενς στο 12-1.

ο Ντάνιελ Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ στο «No Time To Die»

Ο Λι Φελπς, εκπρόσωπος της William Hill, δήλωσε: «Νομίζω ότι και οι δύο θα ταίριαζαν πολύ στον ρόλο, έχουν δείξει ότι είναι πολύ καλοί στο είδος της δράσης.

«Ωστόσο, οι παραγωγοί είπαν ότι η ηλικία ήταν σημαντική για αυτούς και καθώς η Taylor-Johnson είναι 32 και η Cavill είναι 39, αυτός θα μπορούσε να είναι ο αποφασιστικός παράγοντας εάν θέλουν έναν νεότερο Bond αυτή τη φορά».

Ο Τέιλορ-Τζόνσον είχε τον πρωτοποριακό του ρόλο στη βιογραφική ταινία Nowhere Boy, όπου υποδύθηκε τον Τζον Λένον. Άλλες αξιοσημείωτες πιστώσεις του περιλαμβάνουν Kick-Ass, Εκδικητές: Age Of Ultron, Γκοτζίλα του 2014, Νυχτερινά ζώα και πιο πρόσφατα Bullet Train απέναντι από τον Μπραντ Πιτ.

Την περασμένη εβδομάδα, επιβεβαιώθηκε ότι ο Cavill δεν θα επέστρεφε ως Superman μετά από συνάντηση με τους συν-διευθύνοντες συμβούλους της DC Studios James Gunn και Peter Safran. Η απόφαση ήρθε δύο μήνες αφότου ο Cavill έκανε την επιστροφή του στο ρόλο κατά τη διάρκεια μιας σκηνής μετά τους τίτλους τέλους στο Black Adam.

Ο ηθοποιός εγκατέλειψε επίσης τη σειρά του Netflix The Witcher τον Οκτώβριο, με τον Λίαμ Χέμσγουορθ να αναλαμβάνει τον ρόλο του Geralt of Rivia στην τέταρτη σεζόν.

 

Πηγή: Google - nme.com

Διά Άνταμ Στάρκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts