menu

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Το τέλειο «κόλπο» για έξτρα γεύση στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Είτε μαγειρέψετε για εσάς, είτε για τον σύντροφό σας, είτε για την οικογένειά σας, το εορταστικό τραπέζι θέλετε να είναι όσο πιο γευστικό γίνεται. Ξέρετε τι θα βοηθήσει σε αυτό;

Το καλό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο είναι σίγουρα απαραίτητο συστατικό σε ένα γεύμα. Αν, μάλιστα, το αναμείξετε με βότανα, το λάδι σας μπορεί να μετατρέψει ακόμη και μια απλή μακαρονάδα σε… γκουρμέ. Αντί, λοιπόν, να το αγοράσετε, εξοικονομήστε τα χρήματα και φτιάξτε το μόνοι σας, πολύ απλά και εύκολα.

Ανάμιξε ¾ του φλιτζανιού ελαιόλαδο με 1 φλιτζάνι μπλανσαρισμένα βότανα, όπως πράσο ή βασιλικό. Για να μπλανσάρετε τα βότανα και να τα καθαρίσετε σωστά, βουτήξτε τα σε βραστό νερό, έπειτα σε νερό με παγάκια κι έπειτα στεγνώστε τα, τινάζοντάς τα. Βεβαιωθείτε ότι θα τα βουτήξετε στο λάδι σας αφότου στεγνώσουν καλά και ότι το λάδι τα καλύπτει.

Αφήστε το μείγμα μερικές ημέρες να βγάλει τα αρώματά του κι έπειτα προσθέστε το στο κρέας, το ψάρι, ακόμη και στα ψητά λαχανικά για να τους δώσετε άρωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα 4 SuperModels που καθόρισαν τα '90s

Τα 4 supermodels που καθόρισαν τα '90s σε μια κοινή εμφάνιση Όλες υπέροχες, σαν να μην πέρασε μια μέρα Τα θρυλικά supermodels που καθόρι...

Popular Posts