menu

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Τα βασικά tips για να είστε περιποιημένες σε 5 λεπτά


Ο χρόνος τρέχει, έχετε καθυστερήσει, αλλά δεν έχετε προλάβει ακόμη να ετοιμαστείτε για το επόμενο ραντεβού σας, επαγγελματικό ή μη. Τι κάνετε; Τα βήματα είναι απλά.

Η φορτωμένη καθημερινότητα είναι πλέον κοινό χαρακτηριστικό στις σύγχρονες γυναίκες, με αποτέλεσμα ο χρόνος για την προετοιμασία πολλές φορές να μην περισσεύει. Τι κάνουμε, όμως, αν το επόμενό μας ραντεβού μας θέλει περιποιημένες. Αναγκαστικά θα κάνουμε τα βασικά.

Ξεκινάμε από τα μαλλιά, καθώς αν αυτά είναι περιποιημένα, βελτιώνεται όλη μας η εμφάνιση και αντίστοιχα αν είναι απεριποίητα, μπορεί να καταστρέψει όλο μας το look. Όταν δεν έχετε χρόνο, αρκούν μερικά περάσματα με τη βούρτσα και το πιστολάκι ή με ένα σίδερο ισιώματος, ώστε να τιθασευτούν τα φριζαρίσματα και τα μαλλιά που μπορεί να πετάνε. Λίγο λαδάκι μαλλιών με jojoba θα βοηθήσει την κατάσταση. Αντίστοιχα, αν τα μαλλιά σας είναι σγουρά, αφιερώστε 2-3 λεπτά σε μερικές εξωτερικές μπούκλες με ένα αντίστοιχο σίδερο.

Το επόμενο βασικό βήμα είναι η επιδερμίδα, στην οποία πρέπει να καλύψετε ατέλειες. Δεν έχετε χρόνο για λεπτομέρειες, οπότε καλύψτε ατέλειες και κοκκινίλες με ένα διορθωτικό στικ κι έπειτα περάστε πούδρα στο πρόσωπό σας με ένα μεγάλο πινέλο, κοντά στο φυσικό σας χρώμα.

Μια καλή μάσκαρα θα τονώσει το βλέμμα σας και ένα έντονο κραγιόν, σκούρο ή ανοιχτό κόκκινο, θα σας χαρίσει λάμψη και θα σας κάνει να φαίνεστε μακιγιαρισμένη, χωρίς να είστε ιδιαίτερα.

Ένα υφασμάτινο παντελόνι, μια στενή μαύρη μπλούζα, ένα μπλέιζερ και τα μποτάκια σας αρκούν για να ολοκληρώσετε το look σας.


Μην ξεχάσετε την τσάντα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TWO LANES - Closer (Official Video)

 

Popular Posts