menu

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Τι Γυαλιά θα Φορέσουμε Φέτος τον Χειμώνα;


Δείτε τις προτάσεις της DSQUARED2 και εμπνευστείτε για τα γυαλιά της φετινής σεζόν.

Cool και τολμηρά, με απροσδόκητα σχέδια που ξεχωρίζουν με διακριτικές πινελιές, σε χρώματα που ξεκινούν από το χαρακτηριστικό μαύρο και το λευκό και φτάνουν μέχρι τις ζεστές ή ποπ αποχρώσεις αποτελούν τη νέα τάση. Σε αυτό το μοτίβο κινείται και η νέα συλλογή γυαλιών DSQUARED2, που σχεδιάστηκε, παράχθηκε και διανεμήθηκε σε συνεργασία με το Safilo, τον παγκόσμιο ηγέτη στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών ηλίου, οράσεως και αθλητικών γυαλιών και προϊόντων. Αποτυπώνει μια σύγχρονη αίσθηση και περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα γυαλιών ηλίου και οράσεως που αποτελείται από τέσσερις εκδοχές - Hype, Icon, Refined, Dynamic - οι οποίες αντιπροσωπεύουν τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της μάρκας DSQUARED2.

,

Αυτό το unisex τολμηρό μοντέλο σε σχήμα μάσκας, είναι εμπνευσμένο από το θέμα «hi-king» του fashion show και φέρει τρισδιάστατο το πλαίσιο με το λογότυπο πάνω στους έντονους βραχίονες. Διατίθεται σε μια εντυπωσιακή χρωματική παλέτα: μαύρο με γκρι φακούς, ταρταρούγα με μπλε φακούς, μαύρο με πορτοκαλί φακούς, διάφανο με ασημί φακούς, κίτρινο με χρυσούς καθρεπτέ φακούς, πορτοκαλί με μπλε φακούς.

,

Το τολμηρό, unisex, οβάλ σχήμα από ασετάτ με τις επεξεργασμένες επιφάνειες προσδίδει κομψή εμφάνιση και ανάλαφρη αίσθηση. Χρωματική παλέτα: μαύρο με γκρι φακούς, ταρταρούγα με μαύρους βραχίονες και γκρι φακούς, μαύρο με μπεζ βραχίονες και καφέ φακούς, πράσινο με γκρι φακούς, πορτοκαλί με γκρι φακούς.

,

Ανδρικά γυαλιά ηλίου σε ορθογώνιο σχήμα από έντονο ασετάτ. Χρωματική παλέτα: μαύρο με γκρι φακούς, μαύρο με καφέ ντεγκραντέ φακούς, ταρταρούγα με μπλε φακούς, καφέ κοκάλινο με μπλε φακούς.

,

Ανδρικά γυαλιά οράσεως σε τετραγωνισμένο σχήμα από έντονο ασετάτ. Χρωματική παλέτα: διάφανο καφέ, μαύρο, γκρι κοκάλινο, ταρταρούγα.

,

Γυναικεία γυαλιά ηλίου σε τετραγωνισμένο σχήμα από έντονο ασετάτ. Χρωματική παλέτα: μαύρο/μαυρισμένο ασημί με γκρι φακούς, μαύρο/χρυσό με γκρι φακούς, μπεζ/χρυσό με καφέ ντεγκραντέ φακούς, ταρταρούγα/χρυσό με καφέ φακούς.

,

Unisex, αυστηρά γεωμετρικά γυαλιά ηλίου σε σχήμα cat-eye από ασετάτ, με το λογότυπο DSQUARED2 ICON σε έντονους χρωματικούς συνδυασμούς ως μια τολμηρή δήλωση μόδας. Χρωματική παλέτα: κόκκινο με γκρι φακούς, λευκό με γκρι φακούς, μαύρο με γκρι φακούς, μαύρο με γκρι ντεγκραντέ φακούς, ταρταρούγα με καφέ φακούς.

,

Άλλη μια πρόταση για γυναικεία γυαλιά ηλίου σε τετραγωνισμένο υπερμέγεθες σχήμα από μέταλλο. Χρωματική παλέτα: χρυσό/μπεζ κοκάλινο με καφέ φακούς, χρυσό/ταρταρούγα με πράσινους ντεγκραντέ φακούς, χρυσό/μαύρο με γκρι φακούς, καφέ/κοκάλινο με ροζ φακούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χρίστος Ανέστη και καλή Λαμπρή !!

                                                       Χρίστος Ανέστη και καλή Λαμπρή !! 💙

Popular Posts