menu

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Η Julia Roberts είναι 54 και αγαπάει την ηλικία της


H διάσημη ηθοποιός διατηρεί τη φυσική της ομορφιά παρά το πέρασμα των χρόνων και στα 54 της ακτινοβολεί ακόμη λάμψη τόσο στο δέρμα, όσο και στα μαλλιά της. Ποιο είναι το μυστικό της;

Η πρωταγωνίστρια του Pretty Woman έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι παραμένει λίγο basic στη ρουτίνα ομορφιάς της και ότι θα μπορούσε να κάνει πολύ περισσότερα. Το αντιηλιακό με δείκτη προστασίας 30 είναι σίγουρα κάτι που δεν παραλείπει, όπως επίσης είναι αυστηρή στον καθαρισμό του προσώπου της κάθε βράδυ και στην ενυδάτωσή του.

Όσον αφορά τα μαλλιά της, τα οποία παρ’ όλο που έχουν αλλάξει χρώματα και styling πολλές φορές μέσα στα χρόνια, παραμένουν υγιή και λαμπερά, φαίνεται πως έχει τη δική της DIY μάσκα μαλλιών, σούπερ απλή και αποτελεσματική. Αναμειγνύει έξτρα παρθένο ελαιόλαδο με λίγο ζεστό νερό, τα ανακατεύει και εφαρμόζει στα μαλλιά και στο τριχωτό σαν θεραπεία. Αφήνει το μείγμα για περίπου 30 λεπτά κι έπειτα ξεπλένει.

Γενικότερα, η ηθοποιός παραδέχεται ότι έπρεπε να προσαρμόσει τις συνήθειες ομορφιάς για καλύτερη περιποίησή της, καθώς τις περισσότερες ημέρες, το μόνο που κάνει είναι να πλύνει τα δόντια της, το πρόσωπό της και να βάλει αντιηλιακό. Η ηρεμία, η ενυδάτωση και ο καλός ύπνος είναι πλέον πολύ σημαντικά για την ίδια, ενώ όπως έχει πει χαρακτηριστικά, είχε κάνει μια φορά botox το 2012, αλλά δεν ήταν ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. «Θέλω να δω τον εαυτό μου πώς θα είναι μεγαλώνοντας, προτού αρχίσω να διορθώνω πράγματα. Θέλω τα παιδιά μου να ξέρουν πότε είμαι θυμωμένη, χαρούμενη… Το πρόσωπό μας λέει την ιστορία μας και δεν θέλω η δική μου ιστορία να είναι η πορεία προς το ιατρείο».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts