menu

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Η Διονυσίου Αρεοπαγίτου γέμισε μόδα και λάμψη με υπογραφή Vassili Zoulia


Πριν λίγες ημέρες, ο καταξιωμένος Έλληνας σχεδιαστής μόδας Vassilis Zoulias παρουσίασε τη νέα του συλλογή σε ένα από τα πιο όμορφα και ιστορικά μέρη της Αθήνας.

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week και με στόχο τη στήριξη των σκοπών της Επιτροπής Elpida Youth του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» ο ταλαντούχος και αγαπητός Έλληνας σχεδιαστής μόδας Vassilis Zoulias παρουσίασε την νέα του συλλογή «The Swans». Για πρώτη φορά ο ιστορικός πεζόδρομος της Διονυσίου Αρεοπαγίτου μετατράπηκε σε μια εντυπωσιακή πασαρέλα όπου τα μοντέλα με θέα την Ακρόπολη παρουσίασαν τις μοναδικές δημιουργίες του σχεδιαστή και αποθεωθήκαν από το κοινό.

Ο Vassilis Zoulias εμπνεύστηκε από την περιγραφή του διάσημου συγγραφέα Truman Capote καθώς “Swans” ονόμαζε τις όμορφες, κομψές πλούσιες και διάσημες μούσες του διεθνούς τζετ σετ που γνώρισε στα εκλεκτά πάρτι της υψηλής κοινωνίας. H συλλογή «The Swans» Υψηλής Ραπτικής Vassilis Zoulias για το Χειμώνα 2022-2023 είναι αποκλειστικά σε άσπρο και μαύρο, φτιαγμένη με πολύτιμα υλικά όπως ταφτάς, μετάξι και δαντέλα και κομψές embroidery λεπτομέρειες από ημιπολύτιμους λίθους και φτερά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TWO LANES - Closer (Official Video)

 

Popular Posts