menu

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

3 Τέλεια Καλοκαιρινά Κοκτέιλ για Μπαλκονάδες

 

Μαζευόμαστε στο μπαλκόνι, βάζουμε μουσική, σβήνουμε τα φώτα και απολαμβάνουμε σπιτικά κοκτέιλ φρεσκάδας από το epicurious.com, που μας φτιάχνουν τη διάθεση και δεν παραβιάζουν την τσέπη μας.


Κοκτέιλ με ροζέ

Το ροζέ κρασί παίρνει τα πάνω του πάντα την άνοιξη και το καλοκαίρι. Αν, ωστόσο, το προτιμάτε σε κοκτέιλ, ιδού η ιδανική συνταγή, με φρουτώδη γεύση, Aperol και φρέσκο λεμόνι. Για 1 κοκτέιλ θα χρειαστείτε 2 φράουλες καθαρισμένες και κομμένες, ½ φλιτζάνι ροζέ κρασί, 1 μεζούρα Aperol, 1 κ.γ. φρέσκο χυμό λεμονιού, λίγη παγωμένη σόδα. Βάλτε τις φράουλες σε ένα σέικερ και προσθέστε το ροζέ κρασί, το Aperol και τον χυμό λεμονιού. Ανακατέψτε και σουρώστε σε ποτήρι κρασιού ή ό,τι σας αρέσει, με λίγο πάγο και σόδα. Προσθέστε και μερικά κομμάτια φράουλας.


Aperol Spritz

Αν δεν θέλετε εξεζητημένα πράγματα, αλλά προτιμάτε τις κλασικές και δοκιμασμένες αξίες στα κοκτέιλ, ένα Αperol Spritz θα σώσει την κατάσταση, ενώ ταιριάζει και σε κάθε εποχή. Για ένα κοκτέιλ, θα χρειαστείτε 3 πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι, 3 μεζούρες Prosecco, 2 μεζούρες Aperol, λίγη σόδα. Περάστε τις 3 ελιές σε μια οδοντογλυφίδα κι έπειτα σε ένα ποτήρι γεμάτο πάγο ρίξτε το Prosecco και το Aperol. Τελειώστε με τη σόδα, ανακατέψτε μαλακά και τοποθετήστε και τις ελιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TWO LANES - Closer (Official Video)

 

Popular Posts