menu

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

O Jared Leto και η Anne Hathaway είναι οι πρωταγωνιστές του «WeCrashed» (trailer)


Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της σειράς «WeCrashed» με τους Jared Leto και Anne Hathaway να υποδύονται το ζευγάρι πίσω από την startup WeWork.hed.

Η σειρά εξιστορεί την άνοδο και την πτώση της εταιρείας, καθώς ο ιδρυτής της, Adam Neumann (Λέτο), εμπλέκεται σε πολλές αγωγές για ανάρμοστη συμπεριφορά. Το τρέιλερ επικεντρώνεται στον συνιδρυτή της WeWork, Adam Neumann, ο οποίος χτίζει μια εταιρεία που ειδικεύεται στην προσφορά συλλογικών χώρων εργασίας και επαναστατικών εργασιακών σχέσεων στις ΗΠΑ.

Η σύζυγός του, Rebecca Neumann (Χάθαγουεϊ), είναι πάντα στο πλευρό του Adam , βοηθώντας στην οικοδόμηση της αυτοκρατορίας του. Το τρέιλερ δείχνει πώς η αγάπη του ενός για τον άλλον και η θέλησή τους να υποστηρίξουν το όνειρό τους βοήθησαν τη WeWork να γίνει εταιρεία 47 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε λιγότερο από μια δεκαετία. Ωστόσο, όταν η φήμη και η περιουσία έγιναν μέρος της καθημερινότητάς τους, η σχέση των δύο άλλαξε προς το χειρότερο.

Η σειρά WeCrashed βασίζεται στο επιτυχημένο podcast «WeCrashed: The Rise and Fall of WeWork» και θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Organic House Music Mix May 2024

 

Popular Posts