menu

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Οι πρώτες φωτογραφίες της Linda Evangelista μετά την κρυολιπόλυση που την παραμόρφωσε

 


Το supermodel μοιράστηκε για πρώτη φορά φωτογραφίες που φαίνεται ξεκάθαρα το μέγεθος της βλάβης που της προκάλεσε η επέμβαση κρυολιπόλυσης CoolSculpting. Πρόκειται για μια σπάνια παρενέργεια που προκαλεί εξογκώματα σε όλο το σώμα.

Έχουν περάσει περίπου 5 χρόνια που η Linda Evangelista πέρασε απομονωμένη, μετά την αισθητική παραμόρφωση. Τώρα βγαίνει μπροστά και δηλώνει πως η κατάστασή της είναι μη αναστρέψιμη. «Το σώμα μου είναι πια αγνώριστο», δήλωσε χαρακτηριστικά.  

Το 56χρονο μοντέλο μίλησε για την περιπέτειά της σε συνέντευξή στο περιοδικό People λέγοντας: «Εγώ που λάτρευα την πασαρέλα τώρα φεύγω τρέχοντας αν πέσω πάνω σε κάποιον γνωστό. Δεν μπορώ να ζω πια έτσι, κρυμμένη και ντροπιασμένη. Δεν μπορούσα πια να διαχειριστώ όλον αυτόν τον πόνο. Πλέον είμαι πρόθυμη να μιλήσω ανοιχτά».

Το διάσημο τοπ μοντέλο οδηγήθηκε στην κατάθλιψη και την αγοραφοβία, μετά την μη επεμβατική θεραπεία που της άφησε μεγάλα εξογκώματα σε διάφορα μέρη του σώματός της. Η ίδια έκανε γνωστή την δυσάρεστη ψυχολογική της κατάσταση με Posts στο Instagram, αναφέροντας πως μετά από 700 εξώφυλλα περιοδικών και συμμετοχή στο πλέον δημοφιλές μουσικό βίντεο του Freedom  από τον George Michael, τώρα φοβάται πως η καριέρα της έλαβε τέλος. Έτσι, ζητά αποζημίωση 50 εκατομμυρίων από την εταιρεία Zeltiq Aesthetics Inc., εξηγώντας πως βρέθηκε εκτός αγοράς εργασίας μετά τις 7 συνεδρίες που πραγματοποίησε το διάστημα 2015-2016.

«Είχα λίπος που επέμενε και το CoolSculpting μου ταίριαζε επειδή ήταν μη επεμβατικό. Ήταν σαν μιας μορφής τοπική θεραπεία», είπε το μοντέλο στη συνέντευξή του. Δυστυχώς όμως η εν λόγω θεραπεία διαμόρφωσε σκληρές, επώδυνες μάζες κάτω από το δέρμα της στο πηγούνι, τους μηρούς, την κοιλιά και άλλα μέρη του σώματός της. Προκειμένου να βελτιώσει την εικόνα της, υποβλήθηκε σε δυο εγχειρίσεις λιποαναρρόφησης. Η μηνυθείσα εταιρεία απάντησε αναφέροντας πως η εν λόγω θεραπεία εφαρμόζεται επί σειρά ετών με επιτυχία παγκοσμίως, είναι καθ' όλα εγκεκριμένη και οι παρενέργειες είναι σπάνιες. Ωστόσο, το μοντέλο δηλώνει πως ουδέποτε ενημερώθηκε για τους επικείμενους κινδύνους.

Η πάθηση της Linda Evangelista ονομάζεται παράδοξη υπερπλασία του λιπώδους ιστού και, όπως περιγράφει η ίδια, τα συμπτώματα είναι επώδυνα. « Τα εξογκώματα προεκτείνονται και αν δεν έχω ειδικό κορσέ στο φόρεμα που φοράω, προκαλείται σύγκαμα που πολλές φορές καταλήγει σε αιμορραγία».

Η παραμόρφωση είναι μόνιμη και το διάσημο μοντέλο δηλώνει πως πλέον αισθάνεται ότι η αλλαγή αυτή είναι πέρα και πάνω από την εμφάνισή της. «Δεν αναγνωρίζω πια τον εαυτό μου σωματικά, όμως δεν τον αναγνωρίζω και ως άτομο πλέον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Paola & Chiara - Solo Mai (Official Video)

 

Popular Posts