menu

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Νέα συλλογή Ρούχων για Γυναίκες με Καμπύλες από την Victoria Beckham


Η συλλογή «VB Body», η οποία θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο είναι σχεδιασμένη (ειδικά τα φορέματα) να αγκαλιάζει το σώμα και να τονίζει τις καμπύλες.

Η Victoria Beckham κάνει επιστροφή στις γνώριμες γραμμές και στα πατρόν που τονίζουν τις γυναίκες με καμπύλες, ακριβώς όπως έκανε στην αρχή της καριέρας της στη μόδα. Η προσπάθεια γίνεται προκειμένου να ανακάμψει οικονομία η εταιρεία ρούχων που διαθέτει και η οποία κατέγραψε μεγάλες ζημίες λόγω της πανδημίας.

Η συλλογή «VB Body»  θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη και είναι σχεδιασμένη να αγκαλιάζει το σώμα και να τονίζει τις καμπύλες.

Σε μια πρόβα στο στούντιό της στο Λονδίνο, η Beckham δήλωσε ότι αφορμή και έμπνευση για την αλλαγή αυτή στις γραμμές των ρούχων της ήταν η Φλόριντα, όπου ο σύζυγός της, David Beckham, έχει μερίδιο στην ποδοσφαιρική ομάδα «Inter Miami».

«Όταν μπήκα στο χώρο της μόδας, φορούσα πολλά ρούχα. Είχα “ θαφτεί” κάτω από αυτά», λέει η σχεδιάστρια και συνεχίζει: «Στο Μαϊάμι, αν βγεις το βράδυ με μια μίντι φούστα και με μια pussy-bow blouse (μπλούζα με φιόγκο, ψηλά στον λαιμό) οι άνθρωποι θα νομίσουν ότι έχεις χάσει το μυαλό σου. Αυτό είναι ένα ντύσιμο για το Λονδίνο το οποίο ακόμα μου αρέσει να κάνω. Ωστόσο, ζώντας στο Μαϊάμι, είδα πόσο σημαντικό θεωρούν οι γυναίκες να είναι και να νιώθουν θηλυκές με τις καμπύλες τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Mees Salomé - All Of You

 

Popular Posts