menu

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

H Alicia Keys συμπράττει με την Athleta σε μια συλλεκτική συλλογή για την μοναδικότητα των γυναικών


Με τίτλο «We’re All About the Uniqueness of Women».

«Συνεργάστηκα με την Athleta γιατί και οι δυο θέλουμε να ενθαρρύνουμε τις γυναίκες να ανακαλύψουν, να αποδεχτούν και να αποκτήσουν τη δική τους δύναμη», δήλωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Η βραβευμένη με Grammy Alicia Keys ενώνει τις δυνάμεις της με την εταιρεία Athleta για μια νέα συνεργασία που στόχο έχει την γυναικεία υγεία και καλή φυσική κατάσταση, υπογραμμίζει η σχετική, επίσημη δήλωση. 

Η Keys σχολίασε: «Είμαστε όλες υπέρ της μοναδικότητας των γυναικών, της αποδοχής του σώματος και της δημιουργίας ενός τρόπου ζωής που αντικατοπτρίζει την απροσμέτρητη εσωτερική μας δύναμη. Είναι ώρα να ευδοκιμήσουμε, όχι απλώς να επιβιώσουμε και η ελπίδα μου είναι πως αυτές οι δημιουργίες θα προσφέρουν διέξοδο στο να ενισχυθεί η προσωπική δύναμη, η δυνατότητα και η αίσθηση άνεσης με το ίδιο μας το δέρμα».

Στις 8 Μαρτίου, η Keys και η Athleta θα παρουσιάσουν τη συλλογή τους με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκες. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε μεγάλα νούμερα, από XXS-3X και θα είναι διαθέσιμη μέσω του σάιτ Athleta.com και τα καταστήματα Athleta.

Η συνεργασία περιλαμβάνει μια γραμμή παραγωγής και μια κοινότητα περιεχομένου με στόχο την ουσιαστική επικοινωνία των γυναικών μέσω συζητήσεων που θα γίνονται στο AthletaWall, την ψηφιακή κοινότητα της εταιρείας που είναι αφιερωμένη στην καλή κατάσταση των γυναικών. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει συμβουλευτική και εκπαίδευση προς αυτή την κατεύθυνση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Organic House Music Mix May 2024

 

Popular Posts