menu

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

Fairytale: το Παραμύθι συνεχίζεται στου Ψυρρή


Το Fairytale της Νέας Φιλαδέλφειας αποκτά «αδερφάκι» στο κέντρο της Αθήνας και μας πείθει ότι θα ζήσουμε εμείς καλά κι αυτοί καλύτερα, μέσα στα ροζ και τα pancakes και ότι θα'ναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη.

Όσοι έχετε βρεθεί στο Fairytale της Νέας Φιλαδέλφειας για γλυκό ξέρετε ακριβώς για τι πράγμα μιλάμε: ένα παραμυθένιο μέρος με γλυκά που δεν θέλουν περιορισμούς, πλούσια και ιδιαίτερα, με ύψος, βάθος και πάχος, όπως ακριβώς και η διακόσμησή του.

Αυτή η ατμόσφαιρα μεταφέρθηκε πρόσφατα και στη γειτονιά του Ψυρρή για τους ανθρώπους του κέντρου, σε ένα χώρο με ροζ και παστέλ αποχρώσεις, λουλούδια, βελούδα και φυσικά μπόλικα ινσταγκραμικά γλυκά, άκρως εντυπωσιακά, τόσο στο μάτι, όσο και στη γεύση, από pancakes μέχρι τούρτες και κέικ με τόπινγκ του ονείρου.



Εκτός από γλυκό, στο Fairytale σας περιμένουν και γευστικά ροφήματα, ποιοτικός καφές, αλμυρά σνακ αλλά και brunch δια χειρός σεφ Κώστα Γεωργατζά, το οποίο έχει διευρυμένο ωράριο, αφού μπορείτε να το απολαύσετε καθημερινά από τις 10 το πρωί, μέχρι τις 9 το βράδυ.


Info
Fairytale
Λεωκορίου 16, Ψυρρή
210 2582341

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts