menu

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Ο DJ και θρύλος της dance σκηνής , Pete Tong

Ο DJ και θρύλος της dance σκηνής , Pete Tong, μόλις κυκλοφόρησε το πολύ-αναμενόμενο EP “Pete Tong + Friends: Ibiza Classics”. 


Μετά τα πρόσφατα singles ‘Time’ – μια ακόμη νέα προσέγγιση του Tong σε συνεργασία με τους τιτάνες της techno από το Βερολίνο, Tale of Us, στο αινιγματικό αριστούργημα του Hans Zimmer – και ‘Love Can’t Turn Around’ η συνεργασία του με τον Riton και την Vula, ο βετεράνος παραγωγός παρουσιάζει ένα EP γεμάτο επιτυχίες.

Ενώνοντας τις δυνάμεις του με τον για χρόνια συνεργάτη, Jules Buckley, μετά τις κυκλοφορίες “Classic House” και “Ibiza Classics and Chilled Classics” και με την επιστροφή πλέον στα στη ζωντανή μουσική, το πετυχημένο duo στοχεύει να φέρει τη μουσική στη πίστα και τις αρένες. Με ανοιχτό μυαλό και club διάθεση, η νέα κυκλοφορία του διακεκριμένου στο είδος DJ, παραγωγού, manager δισκογραφικής εταιρίας, αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο ήχους για τους πιο απαιτητικούς ακροατές. Με συνεργασίες από τους κορυφαίους παραγωγούς του είδους στο κόσμο, όπως Tale Of Us, Riton, ARTBAT, Eats Everything, FrankyWah, καθώς και ερμηνευτές Elderbrook, Vula και Becky Hill, το “Pete Tong + Friends: Ibiza Classics” κυκλοφορεί και προκαλεί ήδη αίσθηση.   

Το εκπληκτικό αυτό EP με τα 8 τραγούδια, Pete Tong + Friends: Ibiza Classics, έρχεται με το κλασικό στοιχείο που ξεχωρίζει τον Pete σε συνδυασμό με κλασικές παλαιότερες κυκλοφορίες και μια σειρά από αγαπημένες sold out εμφανίσεις από τα τελευταία 4 χρόνια μαζί με τους The Heritage Orchestra και Jules Buckley. Οι συναυλίες με τίτλο “Ibiza Classics Live” βρήκαν τους Pete Tong, Jules Buckley και The Heritage Orchestra στη σκηνή με DJs και ερμηνευτές – συμπεριλαμβανομένων την Ultra Naté και τη Becky Hill – τιμώντας το White Isle και τη μουσική του ιστορία. Ξεκίνησαν στις 26 Νοεμβρίου στο Nottingham και έκαναν 7 ακόμα συναυλίες σε μέρη της Βρετανίας όπως Manchester, Bournemouth, Birmingham, Brighton και London. Το Ibiza Classics ήταν και είναι ένα μοναδικό γεγονός για τη ηλεκτρονική μουσική σκηνή και υπόσχεται να είναι το μεγαλύτερο πάρτι στο πλανήτη και το 2022.

Μιλώντας για τη νέα αυτή δουλειά, ο Pete Tong είπε, 

"Pete Tong + Friends" πάει την ιστορία του Ibiza Classics στο επόμενο επίπεδο. Μου έδωσε μεγάλη έμπνευση το ότι συνεργάστηκα με μερικούς από τους πιο αγαπημένος μου καλλιτέχνες, DJ’s και παραγωγούς σε 8 φρέσκες εκδοχές all time classic τραγουδιών, καθώς και ενός ολοκαίνουργιου μαζί με τους Kölsch και Elderbrook. Ανυπομονώ να τα παίξω στα ζωντανά shows".

Ένας από τους πυλώνες της dance μουσικής με απαράμιλλο αυτί σε νέα ταλέντα, ο Pete Tong παραμένει αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο χαρακτηριστικές και ισχυρές φιγούρες στο πλανήτη. Τις τελευταίες 3 δεκαετίες – δημόσια και backstage – ο Pete έχει καταφέρει να ξεπουλάει αρένες και να θεωρείτε κορυφαίος καλλιτέχνης, DJ, μουσικός παραγωγός και η ξεχωριστή φωνή της dance μουσικής εκπομπής του ραδιοφώνου Radio 1. Με μια καριέρα που μετράει πάνω από 30 χρόνια, ο DJ, ραδιοφωνικός και μουσικός παραγωγός έχει αφοσιωθεί στο να κάνει τη dance μουσική ένα παγκόσμιο είδος, συνεχώς με το να εξελίσσεται και να αναδεικνύει νέα ταλέντα που ανακαλύπτει. Τη 1η Νοεμβρίου, ο Pete Tong τιμήθηκε με το βραβείο Music Industry Trusts Award (MITS) για τη συνεισφορά του στη μουσική και το ραδιόφωνο. 

Με μια εκπομπή στο BBC Radio 1 από το 1991 τα μοναδικά του shows, το “Essential Selection” και το “Essential Mix” είναι δύο εκπομπές του BBC Radio 1 με τα περισσότερα χρόνια που βρίσκονται στον αέρα , καθώς και μία από τις πιο βασικές πλατφόρμες ανακάλυψης νέων ταλέντων όπως οι Daft Punk και ο Ben UFO μέχρι τους Sherelle, Eris Drew και Honey Dijon οι οποίοι έπαιξαν τα mixes που τους έκαναν αμέσως γνωστούς στη danceσκηνή. Ο Tong βοήθησε επίσης να βγει και η εκπομπή Radio 1 Dance στη πλατφόρμα BBC Sounds πέρσι.

Ως καλλιτέχνης και DJ, ο Tong παραμένει 1ο όνομα και έχει παίξει σε φεστιβάλς και clubs σε όλο το κόσμο, αλλά ήταν το “Classics project” με τη βοήθεια των with Jules Buckley και Heritage Orchestra,  που βγήκε το 2016 και τον οδήγησε στη κορυφή των charts, σε sold out εμφανίσεις κάνοντας διασκευές σε κλασικά danceτραγούδια με 50μελή ορχήστρα. Με κυκλοφορίες του να έχουν ανέβει στη κορυφή του Βρετανικού chart, με sold out εμφανίσεις σε Αγγλία και Ευρώπη και τη πρόσκληση να παίξει στο Hollywood Bowl, ο Tong συνεχίζει να δίνει νέα ζωή στο “Classics”. Με μερικά από τα πιο κορυφαία ονόματα της dance σκηνής το “Pete Tong + Friends: Ibiza Classics”, συνεχίζει να του διαγράφει μια πορεία προς τη επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Organic House Music Mix May 2024

 

Popular Posts