menu

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

το Μυστικό για να Λάμπετε, αλλά να μην Γυαλίζετε στις Γιορτές


Η λάμψη είναι πάντα ο στόχος, η γυαλάδα, όμως, δεν είναι το αισθητικό αποτέλεσμα που θέλουμε στο πρόσωπό μας, ειδικά σε εορταστικές περιστάσεις. Πώς την αντιμετωπίζουμε; Υπάρχει τρόπος!

Έχει τύχει σε όλες, το πρόσωπό μας να βγάζει μια γυαλάδα, που είναι μάλλον ενοχλητική και ανεπιθύμητη. Η γυαλάδα αυτή οφείλεται σε υπερβολικό σμήγμα, κάτι που μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, από τον καπνό, μέχρι την ατμοσφαιρική ρύπανση και την αφυδάτωση, αλλά και σε χρήση λάθος καλλυντικών.

Το πιο σημαντικό, βήμα, λοιπόν, σε ένα γενικότερο επίπεδο είναι ο τακτικός επαγγελματικός καθαρισμός του προσώπου μας και οι συμβουλές από ειδικούς για τα καλλυντικά που πρέπει να χρησιμοποιούμε και ταιριάζουν στο δέρμα μας. Ο βαθύς καθαρισμός στο σπίτι με τα απαραίτητα προϊόντα ντεμακιγιάζ και καθαρισμού για το δέρμα σας είναι επίσης απαραίτητος, όπως και η ενυδάτωση στη συνέχεια. Μια φορά την εβδομάδα, μια μάσκα ομορφιάς με πράσινη άργιλο μπορεί επίσης να βοηθήσει.

Πιο συγκεκριμένα, για το γιορτινό μακιγιάζ και την αποφυγή γυαλάδας, χρησιμοποιήστε αρχικά μια λοσιόν που απορροφά τη λιπαρότητα και χαρίζει ματ όψη και αφού ξεβγάλετε, απλώστε ένα primer λείανσης.

Στη συνέχεια επιλέξτε μια ελαφριά υγρή βάση και εφαρμόστε τη με τα δάχτυλα, απαλά, σε όλο το πρόσωπο. Μέχρι να αφομοιωθεί η βάση από την επιδερμίδα, ψεκάστε ένα μεσαίο πινέλο με setting spray και απλώστε μια μικρή ποσότητα highlighter στα μάγουλα, στη μύτη και στο σαγόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Mees Salomé - All Of You

 

Popular Posts