menu

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Tom Hanks: οι Τρεις Ταινίες του που Ξεχωρίζει


Ο ηθοποιός επιλέγει ως αγαπημένες του τις ταινίες όπου έχει την καλύτερη προσωπική εμπειρία όσο δούλευε για αυτές.

Ο Tom Hanks αποκάλυψε ποιες από τις ταινίες στις οποίες έχει δουλέψει, απόλαυσε περισσότερο. Πιο συγκεκριμένα, κριτήριο για την επιλογή του είναι το πόσο καλή προσωπική εμπειρία είχε στη διαδικασία, παρά για το πώς τελικά βγήκαν οι ταινίες προς τα έξω. Πρώτη στη λίστα είναι η ταινία «A League Of Their Own» την οποία ξεχωρίζει αφού στη διάρκεια των γυρισμάτων είχε την ευκαίρια να γυμνάζεται ένα ολόκληρο καλοκαίρι. 

Στη συνέχεια έρχεται το φιλμ «Cloud Atlas» που, όπως αναφέρει η βραβευμένος ηθοποιός: «Πρόκειται για ένα φιλμ το οποίο γυρίσαμε με ελπίδα, όραμα και πολλή αγάπη. Τα γυρίσματα έγινε στην Γερμανία και ένιωθα πως ήμουν περιτριγυρισμένος από ιστορία». Ήμασταν μέρος μιας μεγάλης συγκέντρωσης φανταστικών ανθρώπων που προσπαθούσαν σκληρά. Όλη η ταινία ήταν σαν μια βουτιά σε κάτι μαγικό.

Η τελευταία, αγαπημένη ταινία του ηθοποιού είναι το «Cast Away» (Ο Ναυαγός). «Είχαμε γενναίες περιπέτειες γυρίζοντας την ταινία αυτή», σχολίασε ο Hanks. «Ήμασταν στη μέση του ωκεανού προσπαθώντας να γυρίσουμε σκηνές. Ήμασταν στα Fiji και όλη μου η οικογένεια ήταν μαζί. Τίποτα παρά περιπέτειες όλη τη μέρα!», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts