menu

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Η Emilia Clarke και ο Chiwetel Ejiofor Συμπρωταγωνιστές σε νέα Ταινία


Οι δυο δημοφιλείς ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν από κοινού στην νέα ρομαντική ταινία επιστημονικής φαντασίας με τίτλο «The Pod Generation».

Η ηθοποιός του Game of Thrones, Emilia Clarke και ο προτεινόμενος για Όσκαρ Chiwetel Ejiofor (12 χρόνια σκλάβος) πρόκειται να συνυπάρξουν στην ταινία The Pod Generation, μια ρομαντική ταινία επιστημονικής φαντασίας που θα σκηνοθετήσει η Sophie Barthes. 

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τη ζωή της Rachel (Clarke) και του Alvy (Ejiofor), ένα ζευγάρι που ζει στη Νέα Υόρκη και ετοιμάζεται να στήσει τη δική του οικογένεια, περνώντας τη σχέση τους στο επόμενο στάδιο. Η δουλειά της Rachel τους δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν ένα νέο εργαλείο, κατασκευασμένο από τον τεχνολογικό γίγαντα Pegasus, που δίνει τη δυνατότητα στο ζευγάρι να μοιραστεί την εγκυμοσύνη μέσα από τεχνητές, αφαιρούμενες μήτρες ή κάψουλες. Ο Alvy έχει αμφιβολίες αλλά η αγάπη του για την γυναίκα του τον ωθεί να κάνει το βήμα. Έτσι, ξεκινά για τους δυο τους το γενναίο ταξίδι στην γονεϊκότητα. 

Τα γυρίσματα για το «The Pod Generation» ξεκινούν τον Μάρτιο του 2022. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TWO LANES - Closer (Official Video)

 

Popular Posts