menu

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Μίνι σειρά αποκαλύπτει μυστικά για τη ζωή του Μαραντόνα


Η σειρά γυρίστηκε στην Αργεντινή, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ουρουγουάη και το Μεξικό και αποτελείται από 10 ωριαία επεισόδια.

Η τηλεοπτική σειρά για τη ζωή του αθλητή θρύλου που πέθανε το  2020 φέρει τον τίτλο «Sueno bendito». Μετά την πρεμιέρα στην Αργεντινή, η σειρά θα ταξιδέψει σε 250 χώρες παγκοσμίως. Στόχος της είναι να αναδείξει τους θριάμβους και τις προκλήσεις του ποδοσφαιριστή στην πορεία του από τις φτωχογειτονιές της Villa Fiorito μέχρι την ανέλπιστη καριέρα του στην Βαρκελώνη και τη Νάπολη. Επιπλέον, θα εστιάσει στον κεντρικό ρόλο του Μαραντόνα κατά τη θητεία του στην ηγεσία της ομάδας της Αργεντινής, η οποία κέρδισε το παγκόσμιο κύπελλο στον αγώνα με το Μεξικό. 

Οι ηθοποιοί Nazareno Casero, Juan Palomino και Nicolás Goldschmidt θα υποδυθούν τον Μαραντόνα στα διάφορα στάδια της ζωής του. Η σειρά γυρίστηκε στην Αργεντινή, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ουρουγουάη και το Μεξικό και αποτελείται από 10 ωριαία επεισόδια. 

Πρόσφατα η κυβέρνηση της Αργεντινής ανακύρηξε την Villa Fiorito, γενέθλιο τόπο του Μαραντόνα στα νότια προάστια του Μπουένος Άιρες, ως τόπο εθνικής κληρονομιάς. Η Μαραντόνα πέθανε από καρδιακή προσβολή στις 25 Νοεμβρίου σε ηλικία 60 ετών, ενώ ανάρρωνε από μια επέμβαση αφαίρεσης θρόμβου αίματος στο κεφάλι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Organic House Music Mix May 2024

 

Popular Posts