menu

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Will Smith: Ο γάμος μου με την Jada Pinkett-Smith δεν είναι μονογαμικός, και οι δυο κάναμε σεξ με άλλους»


«Ο γάμος δεν μπορεί να είναι φυλακή», ισχυρίστηκε ο ηθοποιός.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Will Smith παραδέχτηκε πως, ενώ αρχικά ο γάμος του ήταν μονογαμικός, στην πορεία αποφάσισαν με τη σύζυγό του να ανοιχτούν αφού «και οι δυο ένιωθαν μίζερα και κάτι εμφανώς έπρεπε να αλλάξει». Επιπλέον, ανέφερε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Jada Pinkett-Smith είχαν εξωσυζυγικές, σεξουαλικές σχέσεις.

«Η Jada ποτέ δεν πίστεψε στον συμβατικό γάμο. Είχε στην οικογένειά της άτομα με σχέσεις μη συμβατικές. Επομένως, μεγάλωσε με έναν διαφορετικό τρόπο από ό,τι εγώ», ανέφερε. «Κάναμε ατελείωτες συζητήσεις γύρω από το θέμα του ποιος είναι ο ιδανικός τύπος σχέσης. Ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να υπάρχουμε ως ζευγάρι;

Η μονογαμία υπήρξε επιλογή μας για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς όμως να σκεφτόμαστε πως αυτή είναι και η μοναδική. Δώσαμε ο ένας στον άλλο εμπιστοσύνη και ελευθερία, με την πεποίθηση ότι ο καθένας πρέπει να βρει τον δρόμο του. Και για εμάς, ο γάμος δεν είναι φυλακή. Δεν συνιστώ τον δικό μας δρόμο σε κανέναν. Αλλά η εμπειρία της ελευθερίας που έχουμε δώσει ο ένας στον άλλο και η άνευ όρων συμπαράσταση, για μένα, είναι ο απόλυτος ορισμός της αγάπης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts