menu

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Paul McCartney αποκαλύπτει την ιστορία του «Rocky Racoon» των Beatles


Ο McCartney, σε συνέντευξή του, μίλησε για την ιστορία πίσω από τη δημιουργία του δημοφιλούς τραγουδιού.

Πρόσφατα κοινοποιήθηκε trailer από τη συνέντευξη, ενόψει της κυκλοφορίας της βιογραφίας του McCartney, «The Lyrics: 1956 To The Present», η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου. Στη βιογραφία ο τραγουδιστής – τραγουδοποιός, αναφέρεται στις πρώτες του συνθέσεις, στα τραγούδια που έγραψε για τους Beatles, και κατόπιν στη συνέχεια για τη σόλο καριέρα του ως τώρα.

Στο απόσπασμα ο μουσικός μιλάει για την ιστορία πίσω από το τραγούδι «Rocky Raccoon», λέγοντας: «Οδηγούσα ένα μικρό μοτοποδήλατο για να πάω να δω την ξαδέρφη μου, Μπέτι. Ήταν μια νύχτα με φεγγάρι...Είπα: “Ουάου, κοίτα εκείνο το φεγγάρι!”». Το μοτοποδήλατο, όπως εξήγησε ο τραγουδιστής έπεσε στο πλάι, δεν υπήρχε τρόπος να το ξανασηκώσει και χτύπησε στο πεζοδρόμιο. Τα χείλη του τραυματίστηκαν, αιμορραγούσε, επομένως η αδερφή του αναγκάστηκε να καλέσει γιατρό. 

«Πρέπει να ήταν Χριστούγεννα… ο γιατρός ήταν «Πρέπει να ήταν Χριστούγεννα… ο γιατρός ήταν πιωμένος», θυμάται ο McCartney. «Είπε: “Νομίζω ότι χρειάζεσαι μερικά ράμματα”».

Ο McCartneyζήτησε να του χορηγηθεί αναισθητικό, αλλά ο γιατρός είχε μόνο βελόνα και κλωστή. «Και προσπαθούσε να περάσει την κλωστή στη βελόνα αλλά δεν έβλεπε. Έτσι η Μπέτι τελικά πέρασε την κλωστή», θυμάται ο McCartney. «Είπε: “Νομίζω ότι χρειάζεσαι μερικά ράμματα”».

Ο McCartneyζήτησε να του χορηγηθεί αναισθητικό, αλλά ο γιατρός είχε μόνο βελόνα και κλωστή. «Και προσπαθούσε να περάσει την κλωστή στη βελόνα αλλά δεν έβλεπε. Έτσι η Μπέτι τελικά πέρασε την κλωστή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TWO LANES - Closer (Official Video)

 

Popular Posts