Σκέφτεστε κάτι πιο απλό και πιο νόστιμο τις βιαστικές ημέρες της καθημερινότητας, από μια pasta στο χέρι ή στο σπίτι, με υπογραφή; Αυτό ακριβώς ήρθε να πραγματοποιήσει το νέο εστιατόριο της Νέας Σμύρνης που ακούει στο όνομα Lagom και τιτλοφορείται ως “pasta place” για όσους θέλουν να απολαύσουν νόστιμα ζυμαρικά σε takeaway ή ντελίβερι –τουλάχιστον στην παρούσα φάση, μέχρι να ανοίξει η εστίαση.
Πίσω από το εγχείρημα βρίσκεται ο σεφ Χρήστος Γλωσσίδης, τον οποίο γνωρίσαμε από το Master Chef τα προηγούμενα χρόνια, και οι επιλογές είναι αρκετές και οικονομικές, με τις τιμές να φτάνουν μέχρι 7,80 για τη vegan pasta με πένες ολικής άλεσης με φυστικοβούτυρο, γάλα καρύδας, καλαμπόκι baby, μανιτάρια Shiitake και lime, ξεκινώντας από 4,90 για μια απλή napoletana με ντομάτα και βασιλικό. Στο μενού θα βρείτε φυσικά καρμπονάρα, σπαγγέτι με κεφτεδάκια για πιο μαμαδίσιες καταστάσεις, fussili με μανιτάρια porcini και λάδι τρούφας, το κλασικό Mac’n’cheese με καραμελωμένο μπέικον και άλλες ακόμη επιλογές για τους… μακαρονάδες εκεί έξω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου