menu

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Emmy: Δείτε την αφιέρωση της βραβευμένης Michaela Coel στα θύματα σεξουαλικής επίθεσης


Η Michaela Coel κέρδισε το πρώτο της Emmy για τη δραματική σειρά «I May Destroy You» και αφιέρωσε τη νίκη της «σε κάθε επιζώντα, επιζήσαντα από σεξουαλική επίθεση».

Η Michaela Coel αναγνωρίστηκε για την επιτυχημένη της σειρά του 2020 «I May Destroy You» στην οποία η πρωταγωνίστρια Αραμπέλα (την οποία υποδύεται η Coel) προσπαθεί να συναρμολογήσει στο μυαλό της τη νύχτα που βιάστηκε. Η σειρά βασίζεται στην εμπειρία σεξουαλικής επίθεσης που είχε η ίδια η δημιουργός εξ ου και αφιέρωσε το βραβείο στα άτομα που έχουν βιώσει παρόμοια εμπειρία.

Η σειρά κέρδισε Emmy Καλύτερου Σεναρίου μίνι σειράς ή τηλεταινίας, το οποίο παρέλαβε στην τελετή απονομής των βραβείων, το βράδυ της Κυριακής.

«Γράψτε την ιστορία που σας φοβίζει, που σας κάνει να αισθάνεστε αβέβαιοι. Σας προκαλώ» ανέφερε στην ομιλία της παραλαμβάνοντας το βραβείο.

«Σε έναν κόσμο που μας παρασύρει να περιηγηθούμε στη ζωή των άλλων για να βοηθηθούμε να προσδιορίσουμε καλύτερα πώς νιώθουμε για τον εαυτό μας -και με τη σειρά μας νιώθουμε την ανάγκη να είμαστε συνεχώς ορατοί, γιατί η ορατότητα αυτές τις μέρες φαίνεται να ισοδυναμεί κάπως με την επιτυχία- μην φοβάστε να εξαφανιστείτε από αυτόν, από εμάς, για λίγο, και δείτε τι έρχεται σε σας στη σιωπή».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Moby - Almost Home (with Damien Jurado)

 

Popular Posts