menu

Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Η Rihanna με «χαμόγελο δισεκατομμυρίων δολαρίων» και κόκκινα εσώρουχα


Το απόγευμα της Κυριακής, ο επίσημος λογαριασμός της Rihanna στο Instagram δημοσίευσε μι φωτογράφιση που έκανε για την σειρά εσωρούχων της, Savage X Fenty.

 Στη φωτογράφιση η Rihanna χαλαρώνει στην πισίνα της ενώ ποζάρει φορώντας κόκκινο μαγιό και χρυσές αλυσίδες στο λαιμό της.

Στη λεζάντα της διασκεδαστικής σόλο φωτογράφισης, το brand της Rihanna έγραψε: «Χαμόγελο δισεκατομμυρίων δολαρίων», με αφορμή την πρόσφατη αποκάλυψη ότι η τραγουδίστρια του «We Found Love» είναι δισεκατομμυριούχος .

Τα σχόλια των θαυμαστών έπεσαν βροχή εκδηλώνοντας την αγάπη και τον θαυμασμό τους για την τραγουδίστρια και επιχειρηματία. 

Τα σχόλια των θαυμαστών έπεσαν βροχή εκδηλώνοντας την αγάπη και τον θαυμασμό τους για την τραγουδίστρια και επιχειρηματία. 

Νωρίτερα αυτό το μήνα, αποκαλύφθηκε ότι η Rihanna προσχώρησε στις τάξεις των εξαιρετικά πλουσίων, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes. Η εφημερίδα είπε ότι η καθαρή περιουσία της μουσικού, σχεδιάστριας μόδας και μεγιστάνα ομορφιάς είναι 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Τα εντυπωσιακά κέρδη της Rihanna εξασφαλίζουν τη θέση της ως η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο. Είναι επίσης η δεύτερη πλουσιότερη γυναίκα entertainer-ακριβώς πίσω από την Oprah Winfrey, ανέφερε το Forbes.

Το Forbes εκτιμά ότι περίπου 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια από τον πλούτο της Rihanna προέρχεται από το 50% των μετοχών της στο Fenty Beauty, το οποίο η  Rihanna ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2017. Από τότε που παρουσίασε για πρώτη φορά τη σειρά μακιγιάζ της, η Rihanna επεκτάθηκε στο Fenty Skin και τώρα αναμένουμε ένα άρωμα Fenty το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts