menu

Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Άρχισαν τα γυρίσματα για το θρίλερ «Poker Face» του Russell Crowe


Τα γυρίσματα του θρίλερ «Poker Face», το οποίο σκηνοθετεί ο δημοφιλής ηθοποιός Russell Crowe ξεκίνησαν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Αν και η περιοχή βρίσκεται σε καραντίνα, η οποία αναμένεται να κρατήσει ως το τέλος του Αυγούστου, ο Crowe γυρίζει το «Poker Face» σε τοποθεσίες της πόλης αλλά και στα στούντιο της Sydney's Fox Studios. Σύμφωνα με την Daily Telegraph, τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε εμβληματικές τοποθεσίες για τις ανάγκες της ταινίας και αναφέρει ότι μία από τις σκηνές θα περιλαμβάνει κυνηγητό με αυτοκίνητα μέσα σε τούνελ του λιμανιού.

Ακόμη, κάποιες σκηνές θα γυριστούν σε ένα ρετιρέ 140 εκατομμυρίων δολαρίων στην κορυφή των James Packer Crown Residences, καθώς και σε «ένα τεράστιο αρχοντικό στο παραθαλάσσιο προάστιο Point Piper με θέα το λιμάνι του Σίδνεϊ».

Σύμφωνα με το Deadline, το «Poker Face» αφηγείται την ιστορία ενός μεγιστάνα της τεχνολογίας, ο οποίος συγκεντρώνει τους παιδικούς του φίλους στο κτήμα του. Αυτό μετατρέπεται σε ένα παιχνίδι πόκερ, όπου τα στοιχήματα είναι τεράστια και τα ρίσκα ακόμη μεγαλύτερα.


ΠΗΓΗ: www.amna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts