menu

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Ο Lil Nas X απαντά στην κριτική για το εκκεντρικό βίντεο κλιπ του «Industry Baby»


Ο εκκεντρικός τραγουδιστής Lil Nas X αντικρούει τις αρνητικές κριτικές που δέχεται για το μουσικό βίντεο του τελευταίου του σινγκλ «Industry Baby».

Σύμφωνα με το βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε την Παρασκευή, ο 22χρονος νικητής Grammy χορεύει γυμνός μαζί με πολλούς άλλους γυμνούς άντρες σε ένα ντους φυλακής. Στο βίντεο, ο τραγουδιστής με λίγη βοήθεια από τον Jack Harlow, καταφέρνει να αποδράσει από την φυλακή χωρίς να γίνει αντιληπτός από τον φρουρό, ο οποίος παρακολουθεί το μουσικό βίντεο από το τελευταίο του single, «Montero (Call Me By Your Name)».

Την Κυριακή, ένας χρήστης του Twitter σε αντίδραση του βίντεο κλιπ, ισχυρίστηκε ότι ο rapper «δεν αγωνίζεται για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων», αλλά, αντίθετα, τον κατηγόρησε ότι «εμπορεύεται τη σεξουαλική ανευθυνότητα και προκαλεί τους νέους να πεθάνουν από το AIDS».

«Το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι ένα πράγμα, αλλά το να είσαι σούπερ φορέας είναι ένα άλλο», έγραψε άλλος χρήστης. «Δεν υπάρχει τίποτα το υγιές ή χρήσιμο σε αυτό το βίντεο. Ειδικά για τα παιδιά.»

Με αφορμή αυτά τα σχόλια, ο Lil Nas X έσπευσε να υποστηρίξει τη νέα του δουλειά, γράφοντας στον λογαριασμό του στο Twitter:

«Όλοι μένουν σιωπηλοί, όταν κάποιος αφιερώνει ολόκληρο τον μουσικό του κατάλογο στο rap που μιλά στην ευκολία του να κοιμάσαι με πολλές γυναίκες, αλλά όταν κάνω εγώ κάτι ανάλογο τότε είμαι ανεύθυνος και προκαλώ τον θάνατο από AIDS. Όλοι εσείς μισείτε τους ομοφυλόφιλους και δεν το κρύβετε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

London Grammar - House (Official Video)

 

Popular Posts