menu

Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Dior στο Καλλιμάρμαρο, Dior Cruise 2022 Collection


Εντυπωσιακό στιγμιότυπο από την χθεσινή λαμπερή βραδιά την οποία παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο.


Ο οίκος Dior μάγεψε το κοινό της Αθήνας και τους εκατομμύρια θεατές που παρακολούθησαν το show της Dior Cruise 2022 collection από το Καλλιμάρμαρο, τιμώντας τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση και τον ελληνικό πολιτισμό.

Η Vogue Greece είχε αποκλειστική πρόσβαση στο backstage του show μεταφέροντας τον παλμό.

To show άνοιξε η Ελληνίδα Ροζάνα Γεωργίου με τις εντυπωσιακές φλόγες να ανάβουν κατά μήκος του catwalk και τη μουσική από την ορχήστρα εγχόρδων να πλαισιώνει αυτή την καθηλωτική ατμόσφαιρα.

Πάρτε μια πρώτη γεύση από το show και ανακαλύψτε αποκλειστικά τις προετοιμασίες για το μακιγιάζ και το hairstyle λίγο πριν το catwalk, όπως και close-up τις λεπτομέρειες από τα look και τα αξεσουάρ

Με το άναμμα πυρσών ξεκίνησε η παρουσίαση του σόου του γαλλικού οίκου Dior στο επιβλητικά φωτισμένο Καλλιμάρμαρο, όπου παρουσιάστηκε απόψε η νέα συλλογή του οίκου. 

H συλλογή που παρουσίασε ο οίκος Dior ήταν μία ωδή στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και εξύμνησε τον αρχαίο πολιτισμό της Ελλάδας. 

Η μεγάλη βραδιά ξεκίνησε με τα μοντέλα να περπατούν στο τερέν του γηπέδου υπό τους ήχους συμφωνικής ορχήστρας. 



Από το 1951, τη χρονιά που οι εικόνες από την Ακρόπολη μοντέλων ντυμένων με υψηλής ραπτικής βραδινά του Christian Dior έμειναν στην Ιστορία μέσω του φωτορεπορτάζ του Ζαν-Πιερ Πεντρατζινί στο Paris Match, έχουν αλλάξει πολλά. Η Κιούρι έβαλε ένα στοίχημα με τον εαυτό της: συνεχίζοντας τον δικό της αγώνα γύρω από τη γυναικεία ενδυνάμωση, δημιούργησε μια συλλογή όπου ερμηνεύει την ελληνική μυθολογία και ιστορία μέσα από μια δυναμική, αφαιρετική και σύγχρονη αισθητική. Σε αυτό τη βοήθησαν και Eλληνες τεχνίτες.

Αυτό μου είχε μεταφέρει άλλωστε και η ίδια σε αποκλειστική συνέντευξή της στη Vogue Greece, πριν από λίγες μέρες: «Θα ήθελα να μιλήσω για την Ελλάδα του σήμερα. Θέλω να δώσω έμφαση στην ομορφιά της χώρας, στην αριστοτεχνία της, αλλά συγχρόνως να μιλήσω για το τώρα. Δεν έχω καμία φιλοδοξία να μιλήσω για το μέλλον, αλλά μπορούμε να μιλήσουμε για το τι μπορεί να γίνει σήμερα, αυτή τη στιγμή, γιατί η μόδα μιλάει για αυτό που συμβαίνει τώρα».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts