menu

Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Oι Glenn Close, Maria Bakalova και Amanda Seyfried γιόρτασαν τα Όσκαρ στο Sunset Tower


Το περιοδικό Vanity Fair επέλεξε μια σειρά εικονικών εκδηλώσεων που συνόδευσαν τα 93α Όσκαρ αντί του ετήσιου after party.

Ωστόσο, το Χόλιγουντ βρήκε άλλους τρόπους για να καλύψει τη μεγαλύτερη βραδιά της βιομηχανίας για το έτος 2021. 

Το ξενοδοχείο Sunset Tower έγινε το μέρος όπου την Κυριακή μετά την τελετή στο Union Station συγκεντρώθηκαν όλοι οι θαυμαστές του θεσμού και οι παπαράτσι.

Η Glenn Close ήταν το πρώτο αστέρι που έφτασε λίγο μετά την ολοκλήρωση των βραβείων. Η οκτώ φορές υποψήφια, έφτασε μόνη της, όμως τη συνάντησε η ηθοποιός του «Ratched»,  Annie Starke και ο σύζυγός της Marc Albu όπως και ο Franklin Latt της CAA.

Ο Don Lemon  απόλαυσε το δείπνο, αν και δεν ήταν στο Λος Άντζελες για τα βραβεία Όσκαρ, και έτυχε να είναι στην πόλη για δουλειά, με τον αραβωνιαστικό του, Tim Malone.

Λίγο πιο πέρα καθόταν ο Jaden Smith, σε ένα τραπέζι με μερικούς φίλους.

Η Maria Bakalova  με τα ογκώδη λευκά Louis Vuitton και Moussaiff κοσμήματα έφτασε στο ξενοδοχείο με τον Cade Hudson της CAA.

Η Amanda Seyfried σχεδόν πέρασε απαρατήρητη καθώς καθόταν σε ένα γωνιακό τραπέζι με την ατζέντη της Abby Bluestone και την δημοσιογράφο Evelyn Karamanos .

Η Paris Hilton έφτασε αργότερα στις 10 μ.μ. , φορώντας μια μαύρη βραδινή τουαλέτα, η κληρονόμος του ξενοδοχείου περπατούσε μέσα στο δωμάτιο με τον αρραβωνιαστικό της, επιχειρηματία Carter Reum.

Εν τω μεταξύ, Beverly Hills στο Spring Paces LA, η  Andra Day- , γιόρτασε την υποψηφιότητά τη για το «The United States vs. Billy Holiday» μαζί με τον σκηνοθέτη της Lee Daniels και τους συμπρωταγωνιστές της Garrett Hedlund, Rob Morgan και Evan Ross.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TWO LANES - Closer (Official Video)

 

Popular Posts