Με την εστίαση να πλήττεται σημαντικά λόγω πανδημίας, τα Estia Awards επιβράβευσαν τους «μαχητές» του χώρου, δίνοντας ένα μήνυμα δύναμης και ελπίδας.
Σε μια δύσκολη χρονιά σαν τη φετινή, τα Estia Awards που πραγματοποιήθηκαν για τέταρτη φορά, επιβράβευσαν την υπευθυνότητα, την προσαρμοστικότητα και το ανθρώπινο πρόσωπο της ελληνικής εστίασης και ανέδειξαν
Τις πιο αξιόλογες εξελίξεις, τις πιο καινοτόμες πρωτοβουλίες και τους σημαντικότερους παίκτες της ελληνικής αγοράς αλυσίδων και ομίλων εστίασης.
Όπως όλοι οι τομείς της ζωής μας, έτσι και τα βραβεία προσαρμόστηκαν στα δεδομένα της εποχής και ενέταξαν στον διαγωνισμό ειδική κατηγορία για πρακτικές προσαρμογής των επιχειρήσεων εστίασης στα νέα υγειονομικά δεδομένα.
Ποιοι ήταν, όμως, οι νικητές;
To Grand Award της φετινής διοργάνωσης κέρδισαν τα Everest τα οποία και απέσπασαν συνολικά τρία χρυσά, τρία αργυρά και δύο χάλκινα βραβεία, ανάμεσά τους και χρυσό για κοινωνική υπευθυνότητα με την υποστήριξη ιατρικού προσωπικού, αλλά και χάλκινο για πρακτικές ασφαλείας Covid-19. Πρώτο σε αυτή την κατηγορία ήταν τα Goody’s Burger House, ενώ το ασημένιο βραβείο πήγε στο Εστιατόριο ΡΕΞ.
Ο Παναγιώτης Νίκας, συγγραφέας με βαθιά γνώση στον καφέ και τα μυστικά του, βραβεύτηκε ως υπεύθυνος Εκπαίδευσης στην Barista Academy στην κατηγορία Εκπαίδευση. Μία σημαντική διάκριση στα πρώτα βραβεία που αναγνωρίζουν την ποιότητα σε όλους τους κλάδους της ελληνικής εστίασης.
Ανάμεσα στους μεγάλους νικητές της φετινής διοργάνωσης ήταν τα παρακάτω ηχηρά brands τα οποία και απέσπασαν τους αντίστοιχους τίτλους: L’ Artigiano – Best in Pizza, με το Il Trovatore να κερδίζει το χρυσό, Goody’s Burger House – Best in Burgers, The Big Bad Wolf – Best in Souvlaki, Mamacita – Best in Ethnic Dining, Bread Factory – Best in Bakery, Patisserie, Coffee Takeaway & Casual Dining, Petite Fleur – Best in Café & Chocolat, Wok on Fire – Best in Asian Food, Jackaroo – Best in Streetfood, Κουλουράδες – Best in Streetfood και Ζάχαρη και Αλάτι – Best in Creperie.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου