menu

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Είναι ο Tom Hardy ο επόμενος James Bond;


Η φημολογία των τελευταίων ημερών θέλει τον Βρετανό ηθοποιό να έχει συμφωνήσει να διαδεχτεί τον Daniel Craig ως «007» στην μεγάλη οθόνη.

Για πολλά χρόνια ο Tom Hardy βρισκόταν σχετικά ψηλά τις λίστες των υποψηφίων για τον ρόλο του James Bond μετά την επικείμενη αποχώρηση του Daniel Craig. Σύμφωνα με νέες φήμες ο Βρετανός ηθοποιός φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με τους παραγωγούς του «007» για να πρωταγωνιστήσει στις επόμενες ταινίες του franchise.

Άρθρο της ιστοσελίδα The Vulcan Reporter ισχυρίζεται πως η συμφωνία με τον Hardy θα ανακοινωνόταν τον προσεχή Νοέμβριο, όμως τα σχέδια των παραγωγών άλλαξαν λόγω της αναστάτωσης που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊου.

Shutterstock / Richard Peterson

Ο Βρετανός ηθοποιός είναι κυρίως γνωστός για τις συνεργασίες του με τον Christopher Nolan, σε ταινίες όπως τα «Inception», «Δουνκέρκη» και «Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η επιστροφή», ενώ έχει πρωταγωνιστήσει στα «Bronson», «Mad Mad: Ο δρόμος της οργής» και «Venom».

Οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο ενδεχόμενο να αναλάβει ο Hardy τον ρόλο του James Bond υπήρξαν θερμές. Δεν έλειψε όμως ο σκεπτικισμός, δεδομένου ότι η τελευταία ταινία με τον Craig, το «No Time To Die» σε σκηνοθεσία του Cary Joji Fukunaga, δεν έχει προβληθεί ακόμα, οπότε θεωρητικά όλα παραμένουν ανοιχτά μέχρι να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι βαθμολογίες στη Formula 1 μετά το Grand Prix της Ίμολα

Ο Φερστάπεν αγχώθηκε στους τελευταίους γύρους αλλά τελικά κατάφερε να τερματίσει 7 δέκατα του δευτερολέπτου μπροστά από τον Νόρις για να επι...

Popular Posts