menu

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Penélope Cruz: Εντυπωσιακή εμφάνιση με παραμυθένιο φόρεμα στα βραβεία Γκόγια


Μπορεί να είμαστε στην καρδιά του χειμώνα, αλλά η Ισπανίδα σταρ του κινηματογράφου Πενέλοπε Κρουζ, έφερε την άνοιξη στα κινηματογραφικά Βραβεία Γκόγια, γνωστά και ως «ισπανικά Όσκαρ», που έγιναν σε πανηγυρική τελετή στη Μάλαγα.

penelope cruz at goya awards 2020
Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν αυτή που έδωσε στο μέντορα και σκηνοθέτη της Πέδρο Αλμοδοβάρ, που με την ταινία του «Πόνος και Δόξα», σάρωσε τα βραβεία, το βραβείο σκηνοθεσίας. Η ταινία με πρωταγωνιστές τους Αντόνιο Μπαντέρας και Πενέλοπε Κρουζ, κέρδισε συνολικά επτά βραβεία Γκόγια: Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Α Ανδρικού Ρόλου, Πρωτότυπου Σεναρίου, Μοντάζ, Μουσικής και Β Γυναικείου Ρόλου.
Penelope Cruz 3a
Υπενθυμίζεται ότι το «Πόνος και Δόξα» -που θεωρείται η πιο προσωπική του ταινία 70χρονου Αλμοδόβαρ- είναι υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ξένης Ταινίας και πιθανώς, ο διάσημος Ισπανός σκηνοθέτης θα φύγει από τη φετινή διοργάνωση με το τρίτο Όσκαρ της καριέρας του.
Penelope Cruz 1a
Η Πενέλοπε Κρουζ κατάφερε να τραβήξει όλα τα φλας των φωτογράφων πάνω της, καθώς έκανε την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση της βραδιάς, αποδεικνύοντας πως παρά τα 45 της χρόνια εξακολουθεί να είναι το απόλυτο fashion icon του ισπανικού κινηματογράφου. Για την βραδιά αυτή, επέλεξε να φορέσει μία φλοράλ δημιουργία του οίκου Ralph & Russo. Η ηθοποιός έμοιαζε πιο φρέσκια και sexy από ποτέ, καθώς περπατούσε το κόκκινο χαλί έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα χαμηλό σινιόν.
Penelope Cruz 2v
Η Κρουζ έχει «απαρνηθεί» το Χόλιγουντ και μετακινείται στην Αμερικανική ήπειρο μόνο για δουλειά. Με τον από το 2010 σύζυγό της Χαβιέ Μπαρδέμ έχουν αποκτήσει δυο παιδιά τον Λίο και τη Λούνα και ζουν μόνιμα στη Μαδρίτη.

Φωτογραφίες: reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Organic House Music Mix May 2024

 

Popular Posts