menu

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Η Ναόμι Κάμπελ έκλεισε τα… 49!


Η Ναόμι Κάμπελ μάς αρέσει πολύ! Μπορεί να είναι ντίβα και σνομπ, αλλά έχει αυτό το star quality της πασαρέλας, που μαγεύει.
H μαύρη γαζέλα της πασαρέλας Ναόμι Κάμπελ είχε γενέθλια και έγινε 49 ετών. Η εμφάνισή της όμως είναι εντυπωσιακή και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Η απόδειξη;
Το διάσημο σούπερ μόντελ μάλιστα υπέγραψε πρόσφατα με το λονδρέζικο πρακτορείο μοντέλων, Models1 και αυτό από μόνο του δείχνει πολλά.

“Happy Birthday” εύχεται η Σίντι Κρόφορντ στη φίλη της Ναόμι Κάμπελ που έκλεισε τα 49!

Τα χρυσά κορίτσια της μόδας

Η Ναόμι Κάμπελ ανήκει σε εκείνη τη γενιά των σούπερ μόντελ της δεκαετίας του ’90 και έχει αφήσει ιστορία στον χώρο της μόδας με το καλλίγραμμο σώμα της.
Το έτερο σούπερ μόντελ και φίλη της, που μαζί αλώνιζαν στις πασαρέλες τη χρυσή δεκαετία του μόντελινγκ, η Σίντι Κρόφορντ ήταν ανάμεσα σε αυτούς που της ευχήθηκαν χρόνια πολλά μέσω του Instagram και η φωτογραφία τους από τα πρώτα τους βήματα στον χώρο του μόντελινγκ ενθουσίασε το διαδίκτυο.
Η Σίντι Κρόφορντ και η Ναόμι Κάμπελ ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό σε εφηβική ηλικία και πραγματικά δυσκολευτήκαμε πολύ να αναγνωρίσουμε τη δεύτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Popular Posts