menu

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν θα το παίξει ποτέ γλυκούλα


Η επόμενη Ελληνίδα femme fatale ετοιμάζεται να κερδίσει το πρώτο μεγάλο στοίχημα, συμμετέχοντας στο 'Berlin I love you', δίπλα στην Keira Knightley και την Helen Mirren.

Μια μελαχρινή Ελληνίδα με μια τόσο εξόφθαλμη σεξουαλικότητα που πρέπει να είσαι καπουτσίνος μοναχός για να μην σε 'γρατζουνίσει' σαν καυτός λίβας στο πρόσωπο, απλώνει τα 176 αψεγάδιαστα εκατοστά της μπροστά στον λαίμαργο φακό ενός Γερμανού φωτογράφου. Εκείνος βιάζεται να εκμεταλλευτεί την κατάσταση με το μοντέλο που έχει μπροστά του.
Μόνο που, τόσο το μοντέλο όσο και το φιλόδοξο κορίτσι που υποδύεται το μοντέλο, δεν 'μασάνε' τόσο εύκολα. Δεν θα περιμέναμε κάτι διαφορετικό από ένα κορίτσι που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι κι έχει ζώνη στο krav maga.
"Στην πραγματικότητα, ως μοντέλο (σ.σ. η Ναυσικά ανήκει εδώ και χρόνια στο δυναμικό του Αce Models) δεν έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση. Ξέρω πως να κόβω τον αέρα στον άλλο. Το μόνο που θυμάμαι, τώρα που ρωτάς, είναι μια φωτογράφηση για κοσμήματα, όπου ο φωτογράφος που ήταν λίγο τρελός, με κυνηγούσε κανονικά γύρω από τα τραπέζια. Και άλλη μια περίπτωση, στην πρώτη μου δουλειά, ως πωλήτρια σε κατάστημα ρούχων, που ένα βράδυ πήγε να με φιλήσει το παντρεμένο αφεντικό μου. Του έριξα απλώς άκυρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TWO LANES - Closer (Official Video)

 

Popular Posts