menu

Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Kate Upton: Στην κορυφή της λίστας του Maxim με τα πιο hot θηλυκά του πλανήτη


Ένας τίτλος που της άξιζε δικαιωματικά!
Ακόμα έναν τίτλο κατέκτησε η Kate Upton, αυτή τη φορά χάρη στο περιοδικό Maxim.


Η juicy ηθοποιός και μοντέλο με τις δεκάδες φωτογραφίσεις για ανδρικά περιοδικά, κατάφερε ξανά να εντυπωσιάσει κατακτώντας την κορυφή στη λίστα του Maxim με τα πιο «καυτά» θηλυκά για το 2018.
Στα 25 της χρόνια, η πληθωρική Kate έχει να χαίρεται πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της με το όνομά της να αποτελεί συνώνυμο της θηλυκότητας και του χυμώδους κορμιού.
Και η ίδια το γνωρίζει καλά αυτό.
«Ξέρεις, δουλεύω πολύ σκληρά με τον εαυτό μου. Να αισθάνομαι όμορφα, να είμαι δυνατή και να εργάζομαι όσο πιο πολύ μπορώ. Το να είμαι πρώτη στη λίστα σας είναι μια μικρή ανταμοιβή για όλη αυτή τη σκληρή δουλειά», δήλωσε στους υπεύθυνους του αμερικανικού περιοδικού μόλις επικοινώνησαν μαζί της για να της ανακοινώσουν τη νίκη της.
Η καριέρα της πήρε την ανιούσα όταν το 2011 φωτογραφήθηκε για τη συλλεκτική έκδοση του περιοδικού Sports Illustrated Swimsuit ως… «Rookie of the Year». Ακολούθησαν εξώφυλλα στο Esquire και το Complex που όλα αυτά τα χρόνια έχουν φιλοξενήσει μερικά από τα πιο grande ονόματα του κόκκινου χαλιού.
Σήμερα, μας παρουσιάζει ακόμα ένα εξώφυλλο στο Maxim, τιμώντας το δεόντως για τη νίκη που της χάρισε…







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Vogue: η Zendaya για τη νέα της ταινία, "Challengers".

Πάντα ένα από τα κορίτσια, η Zendaya βγήκε με ένα ογκώδες γαλλικό μανικιούρ εμπνευσμένο από τη δεκαετία του '90, ενώ βρισκόταν στην περ...

Popular Posts