menu

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Η Bleona Qereti δίνει εξηγήσεις για το αποκαλυπτικό της φόρεμα στα Όσκαρ



Για την «Μαντόνα της Αλβανίας» το γυμνό είναι τέχνη... 
Η σούπερ σταρ της Αλβανίας, η 38 χρονή Bleona Qereti που είχε εμφανιστεί στο πάρτι του «Vanity Fair» για τα Όσκαρ φορώντας μία σιθρού τουαλέτα με τα στήθη της σε κοινή θέα εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό. Η σέξι τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι επέλεξε αυτό το φόρεμα με αφορμή την εκστρατεία κατά της σεξουαλικής κακοποίησης #MeToo κι όχι για να τραβήξει την προσοχή των ΜΜΕ. 
«Αν η Μπιγιονσέ είχε φορέσει αυτό το φόρεμα, θα είχε «σπάσει» το διαδίκτυο, αλλά όταν δεν σε γνωρίζουν,τότε οι άλλοι θεωρούν ότι το μόνο που επιδιώκεις είναι η προσοχή», επισημαίνει η 38 χρονή Αλβανή τραγουδίστρια.  Για την Bleona, το γυμνό είναι «τέχνη» . 
Η ίδια πιστεύει ότι η τολμηρή της εμφάνιση στις αρχές Μαρτίου παρερμηνεύτηκε από τα διεθνή ΜΜΕ. Από το φόρεμα της Bleona ήταν ορατό το σφριγηλό στήθος της και όχι μόνο.
 «Με το φόρεμα αυτό ήθελα να στείλω το δικό μου μήνυμα στους άνδρες που προσπαθούν να πουν στις γυναίκες τι να φορέσουν», επισημαίνει. 
Στο ετήσιο πάρτι των Vanity FAir μετά την 90 στη απονομή των βραβείων Όσκαρ η Αλβανή τραγουδίστρια δεν άφησε τίποτα στη φαντασία.Το διάφανο φόρεμα που επέλεξε έδειχνε το στήθος της αν και είχε φροντίσει να κρύψει με χρυσά επιθέματα της θηλές της.
Η τραγουδίστρια, η οποία μετακόμισε στο Λος Άντζελες από την Αλβανία πριν από περίπου δέκα χρόνια υποστηρίζει με πάθος: «Οι γυναίκες έχουν καταπιεστεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα από τους άνδρες στη βιομηχανία ψυχαγωγίας....Όλες οι γυναίκες θα πρέπει να μπορούν να αισθάνονται άνετα για το ποιες είναι», προσθέτει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

G-Pal - Ocean Of Blue (Private Mix)

 

Popular Posts