menu

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Divinas: «Στην Ελλάδα αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας»


Αποχαιρετάμε το 2017 και υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με μακριά γάντια, ρούχα εποχής, swing ρυθμούς και ολίγον... cabaret, από το ταλαντούχο γυναικείο φωνητικό τρίο των Divinas που βρίσκεται ξανά στην Αθήνα και στο Half Note Jazz Club έως τις 4 Ιανουαρίου 2018. Οι τρεις όμορφες και βραβευμένες κυρίες από την Ισπανία καταφέρνουν να μας μεταφέρουν στην ατμόσφαιρα του πρώτου μισού του 20ού αιώνα με όχημα τη μουσική, το χορό και τη σκηνική τους παρουσία. Οι Divinas -η Carla, η Irene και η Susana- κατεβαίνουν για λίγο από τη σκηνή του Half Note και μιλάνε στο Reader.

Επιστρέφοντας στην Αθήνα υποδέχεστε μαζί μας το 2018 στο Half Note Jazz Club. Δώστε μας μια γεύση για τα live σας που ξεκίνησαν στις 28 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσουν έως τις 4 Ιανουαρίου του 2018. 
Το ελληνικό κοινό; Αξίζει να γνωρίζετε μάλιστα ότι τα τελευταία χρόνια το ελληνικό κοινό έχει γνωρίσει και αγαπήσει ακόμα περισσότερο το swing μέσα από τις διασκευές γνωστών τραγουδιών που παρουσιάζουν νεαροί καλλιτέχνες και γκρουπ.
 
Το ελληνικό κοινό είναι πολύ ζεστό, ευγενικό, κεφάτο και διαχυτικό. Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε στην Ελλάδα περάσαμε τέλεια. Ο χώρος του Half Note είναι ιδανικός διότι ο καλλιτέχνης έχει το κοινό τόσο κοντά του που μπορεί να το κοιτάξει στα μάτια και να νιώσει τη μουσική και τη σύνδεση μαζί του. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που το swing έχει διαδοθεί περισσότερο στην Ελλάδα. Μάλιστα συνεργαστήκαμε και με έναν αγαπημένο καλλιτέχνη, τον Γιώργη Χριστοδούλου ο οποίος έχει ηχογραφήσει ένα swing άλμπουμ αφιερωμένο στη Βαρκελώνη και τραγουδήσαμε μαζί του στο κομμάτι που έχει τίτλο "Qué bonita es Barcelona".
Όπως γνωρίζουμε και αναφέραμε ήδη, η ρετρό μουσική σας είναι εμπνευσμένη και αναφέρεται στο πρώτο μισό του προηγούμενου αιώνα. Προτιμάτε να εστιάζετε το βλέμμα σας περισσότερο στο παρελθόν ή στο παρόν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Organic House Music Mix May 2024

 

Popular Posts