menu

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Η ομάδα του Plisskën προτείνει τα πέντε acts που δεν πρέπει να χάσουμε φέτος


Περισσότεροι από σαράντα καλλιτέχνες θα συστηθούν στο ελληνικό κοινό από τις σκηνές του φεστιβάλ.

To Plisskën Festival επιστρέφει στην πόλη το επόμενο Σαββατοκύριακο (1 και 2 Δεκεμβρίου), ανοίγοντας τη χειμερινή συναυλιακή σεζόν με τον πιο δυναμικό τρόπο. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το φεστιβάλ προτείνει ένα καινοτόμο και πολυπολιτισμικό line up που «παντρεύει» μεγάλα ονόματα της διεθνούς εναλλακτικής μουσικής – όπως ο Καναδός σταρ της indie Mac deMarco και οι αγαπημένοι Liars – με εκείνα για τα οποία θα μιλάμε σε λίγα χρόνια, συστήνοντας μας, ταυτόχρονα, το νέο αίμα της εγχώριας μουσικής παραγωγής.
Μέσα σε ένα εντατικό μουσικό διήμερο, που θα πλαισιωθεί και φέτος στον ευρύτερο άξονα της Πειραιώς (Piraeus 117 Academy, Μεταλλουργείο, The Loft), θα κληθούμε να επιλέξουμε τα ονόματα που θα δούμε/ακούσουμε μέσα από ένα ιλιγγιώδες πρόγραμμα που περιλαμβάνει πάνω από 40 διεθνείς και εγχώριους καλλιτέχνεςαπό Mulatu Astatke, Andy Stott και Weval μέχρι Romare, Jessy Lanza, Ηοly Fuck και Λένα Πλάτωνος.

Για να μην πελαγώσετε από το γεμάτο προκλήσεις line up, αλλά και για να μην πέσετε στην παγίδα των headliners, η ομάδα του Plisskën διάλεξε και σας προτείνει πέντε πολλά υποσχόμενα acts που δεν πρέπει να χάσετε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

DeeAnork - Shadow Light (Original Mix)

 

Popular Posts