menu

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Μαρία Κορινθίου: Αντιδράσεις για το τοπλες αισθησιακό κοστούμι της - Στο πλευρό της η Μάρθα Καραγιάννη


Την δική της απάντηση για τα σχόλια που έχουν γίνει της τελευταίες μέρες για την Μαρία Κορινθίου και την εμφάνισή της στο θεατρικό «Γοργόνε και μάγκες» έδωσε η ηθοποιός  Μάρθα Καραγιάννη.

Η μοναδική ηθοποιός πήρε το πλευρό της Μαρίας Κορινθίου, η οποία δέχτηκε έντονη κρητική για την αποκαλυπτική εμφάνισή της στο φινάλε της παράστασης.
Η γνωστή ηθοποιός δέχτηκε έντονη κριτική για την τόπλες εμφάνισή της, αλλά η απάντηση της Μάρθας Καραγιάννη ήταν άμεση και σκληρή.
Η ίδια θέλοντας να την στηρίξει, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της καλής της φίλης και συνεργάτιδας Δώρας Δούμα το ακόλουθο κείμενο:
«Δυο μέρες τώρα ακούω κριτική για την ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ δεν άκουσα όμως να ασχολείστε με το ταλέντο της ή την ομορφιά της, ασχολείστε συνεχώς με το κουστούμι αν έμοιαζε με το δικό μου ή όχι. Και γιατί να μοιάζει με το δικό μου και μην κάνετε τους σοκαρισμένους που φάνηκε λίγο το στήθος.  Έχουμε δει στο θέατρο ολόγυμνους,  αυτό δεν σας σόκαρε; Η υποκρισία σε όλο το μεγαλείο της … και για να τελειώνουμε στηρίζω και πιστεύω απόλυτα την Μαρία. Είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα μια καρακουκλάρα και χαίρομαι  πολύ που η επιλογή του Βάλαρη ήταν η Μαρία ... »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

You Always Say (Kid Francescoli Remix)

 

Popular Posts