menu

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Θα είναι το «The Deuce» η σειρά του φθινοπώρου;


Οι δημιουργοί του «The Wire» αναβιώνουν τις απαρχές της βιομηχανίας του πορνό στην Νέα Υόρκη των 70s, με τον james Franco σε διπλό ρόλο.




Το «Game of Thrones» τελείωσε για φέτος και μαζί ένα φανταστικό καλοκαίρι για την αμερικανική τηλεόραση, αλλά το φθινόπωρο φέρνει πολλές παλιές και νέες σειρές που θα πάρουν τη σκυτάλη και θα διατηρήσουν τα ίδια επίπεδα ποιότητας και δημοφιλίας. Πρώτο και καλύτερο σε αυτή την κατηγορία είναι το «The Deuce»που έρχεται να αντικαταστήσει το «Game of Thrones» στο πρόγραμμα του HBO (ξεκινά στις 10 Σεπτεμβρίου αν και ο πιλότος είναι ήδη διαθέσιμος για streaming μέσω του HBO Go), με τις προσδοκίες να είναι πολύ υψηλές από όλους. Μιλάμε για μια σειρά από τον David Simon και τον George Pelecanos, τους δημιουργούς δηλαδή του φοβερού και τρομερού «The Wire», της σειράς που έδειξε το δρόμο για την σύγχρονη χρυσή εποχή του μέσου, αλλά και του υποτιμημένου «Treme».
Πιστοί στη θεματική τους να πραγματοποιούν εύστοχα κοινωνικά σχόλια και να παράγουν ανθρωπισμό αναπαριστώντας με γλαφυρότητα τα δίκτυα του υποκόσμου και με έμφαση στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων πολύπλοκων χαρακτήρων, αυτή τη φορά καταπιάνονται με την ανάπτυξη και την καθιέρωση της βιομηχανίας του πορνό στο Μανχάταν της δεκαετίας του 1970, πριν το AIDS κάνει την εμφάνισή του. Η έμπνευση ήρθε όταν ήρθαν σε επαφή με έναν άνδρα που τους εκμυστηρεύτηκε ζωηρές ιστορίες από την Νέα Υόρκη των 70s, όταν ήταν μπροστάρης ξεπλύματος χρήματος της μαφίας για τις παράνομες δραστηριότητες σε μπαρ και αίθουσες μασάζ. Φυσικά και οι Simon και Pelecanos ξετρελάθηκαν με αυτό τον κόσμο που ξανοιγόταν μπροστά τους και έπρεπε να τον ξετυλίξουν επί της οθόνης. Κάποια από τα στοιχεία του «The Deuce» είναι βασισμένα σε αληθινά γεγονότα, κάποια άλλα είναι μυθοπλασία, με τον μοναδικό τρόπο που έχουν όμως να αφηγούνται τις ιστορίες τους, είμαστε σίγουροι πως όλα θα έχουν ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι βαθμολογίες στη Formula 1 μετά το Grand Prix της Ίμολα

Ο Φερστάπεν αγχώθηκε στους τελευταίους γύρους αλλά τελικά κατάφερε να τερματίσει 7 δέκατα του δευτερολέπτου μπροστά από τον Νόρις για να επι...

Popular Posts