Σε παιχνίδια με τη σοκολάτα επιδίδονται οι σοκολατοποιΐες εκμεταλλευόμενες την ανάπτυξη της τεχνολογίας τροφίμων και δημιουργούν νέες γεύσεις οι οποίες ξεφύγουν από τις κλασικές γεύσεις της μαύρης, της λευκής ή της σοκολάτας γάλακτος. Με τη χρήση του λάιμ, του τσίλι, του μπέικον ή της καρύδας δημιουργούνται νέες γεύσεις, κυρίως τεχνητές. Και εδώ είναι που έρχεται η Ελβετία για να κάνει για μια ακόμη φορά τη διαφορά στη σοκολάτα.
Μετά από 80 χρόνια φαίνεται ότι οδεύουμε προς την ανακάλυψη ενός νέου είδους, το οποίο είναι το τέταρτο στη σειρά μετά τη λευκή σοκολάτα η οποία ανακαλύφθηκε το 1937.
Η σοκολατοποιία Barry Callebaut αποκάλυψε ότι θα παρουσιάσει ένα νέο είδος, το οποίο βασίζεται στον ρουμπινί κόκκο κακάο για να δημιουργήσει ένα γλύκισμα με φρουτώδη γεύση και πλούσια υφή.
Σύμφωνα με το site της εταιρείας η σοκολάτα αυτή δεν περιέχει χρωστικές και προσθήκες και είναι απολύτως φυσικό προϊόν. Η εταιρεία σημειώνει ότι η σοκολάτα ruby είναι μοναδική επειδή δεν είναι πικρή, γαλακτώδης ή γλυκιά αλλά η γεύση φυσική και οι πρώτες ύλες προέρχονται από διαφορετικές περιοχές στον κόσμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου