menu

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Η Vogue επιλέγει τα έξι πολυτελέστερα ξενοδοχεία της Ελλάδας


Η γαλλική Vogue επιλέγει τα έξι πιο χλιδάτα ξενοδοχεία στα ελληνικά νησιά και την ηπειρωτική Ελλάδα που προσφέρουν στους πελάτες τους μοναδικές εμπειρίες. Τα παρακάτω θέρετρα συνδυάζουν τέλεια θέα, σύγχρονο design, χαλάρωση και πληθώρα παροχών.




Amanzoe, Κρανίδι
Το Amanzoe στο Πόρτο Χέλι είναι το νεότερο ξενοδοχείο της αλυσίδας και το τρίτο τους σε ευρωπαϊκό έδαφος. Η πετρόχτιστη πύλη οδηγεί σε ένα αρχαιοελληνικής έμπνευσης ανάκτορο, σχεδιασμένο από τον φημισμένο αρχιτέκτονα των Aman Resorts, Ed Tuttle. Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει 38 βίλες με ιδιωτικές πισίνες και οι σουίτες κοστίζουν από 1.100 μέχρι 1.500 ευρώ ημερησίως και οι βίλες από 6.000 έως 10.000 ευρώ!


San Giorgio, Μύκονος
Βρίσκεται ανάμεσα σε δύο από τις πιο δημοφιλείς και ζωντανές παραλίες του νησιού, το Paradise και την Παράγκα. Η παραδοσιακή μυκονιάτικη αρχιτεκτονική, η πολυτελής πισίνα και το εστιατόριο με ιταλική κουζίνα είναι αυτά που προτείνει ανεπιφύλακτα η Vogue. Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν επίσης ιδιωτικό παρεκκλήσι για γάμους.


Aνέμη, Φολέγανδρος

Η Φολέγανδρος δεν είναι το πιο κοσμοπολίτικο νησί της Ελλάδας αλλά το ξενοδοχείο Anemi, σύμφωνα με τη Vogue, είναι από μόνο του καλός λόγος για να την επισκεφθεί κανείς. Δημιουργήθηκε για να προσφέρει μία συναρπαστική εμπειρία διαμονής, συνταιριάζοντας το σύγχρονο design με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Αποτελείται από 12 ανεξάρτητες μεζονέτες, στραμμένες προς το Αιγαίο και το λιμάνι της Φολεγάνδρου.


Bellonias Villas, Σαντορίνη
Το ξενοδοχείο αποτελείται από 27 βίλες και βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό τμήμα της παραλίας Καμάρι. Οι ιδιωτικές βίλες έχουν μινιμαλιστική διακόσμηση, περιβάλλονται από κήπο με φοίνικες και οι επισκέπτες του μαγεύονται από τις ιδιαίτερες πισίνες τους με το χαρακτηριστικό μπλε του κοβαλτίου.


Tainaron Blue Retreat, Mάνη
Το Tainaron Blue Retreat στεγάζεται σε έναν πέτρινο πύργο των αρχών του 19ου αιώνα, που προσφέρει καταπληκτική πανοραμική θέα προς την απόληξη του Ταΰγετου και τη θάλασσα του Ταινάρου. Αυτός ο παραδοσιακός πύργος αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της αμυντικής αρχιτεκτονικής της περιοχής.  Το Tainaron Blue Retreat αποτελείται από τρία vintage δωμάτια με ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα ή το βουνό και οι εσωτερικοί χώροι είναι διακοσμημένοι με αντικείμενα τέχνης του γλύπτη Νίκου Καραλή. 



Sani Dunes, Χαλκιδική
Το Sani Dunes έχει αύρα από Παρίσι και η Vogue το αντιλήφθηκε από την πρώτη ματιά. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο προορισμό όπου η εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, η εξαιρετική κουζίνα και το «κομψό» περιβάλλον υπόσχονται το πιο θερμό καλωσόρισμα. Το σύγχρονο στιλ συνδυάζεται άψογα με άριστες πινελιές Μεσογειακής ατμόσφαιρας: χειροποίητα έπιπλα, ακριβά υφάσματα και άφθονη φύση τριγύρω, ενώ το πολυτελές spa, η ιδιωτική παραλία και οι μεγάλες πισίνες συνεισφέρουν στην απόλαυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο Μαξ Φερστάπεν έκανε την υπέρβαση με εκπληκτικά περίτεχνη πολ ποζίσιον για το GP στην Ίμολα

Ο Μαξ Φερστάπεν έκανε την υπέρβαση απέναντι στις μεγάλες αναβαθμίσεις των McLaren και Ferrari, έλυσε τα μεγάλα χθεσινά προβλήματα με τις ρυθ...

Popular Posts