menu

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Ο Michael Kiwanuka σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα



Thν Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στο Fix Factory of Sound Θεσσαλονίκηςκαι το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στο Gazi Music Hall στην Αθήνα.
Το Release Athens παρουσιάζει τον Michael Kiwanuka, τον νεαρό Βρετανό τραγουδοποιό που τάραξε τα νερά της παγκόσμιας σκηνής περισσότερο από κάθε άλλον μέσα στην περασμένη χρονιά, δίνοντας μία νέα πνοή στη soul και folk-rock μουσική του σήμερα, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στο Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη) και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στο Gazi Music Hall (Αθήνα).


Και στις δύο πόλεις θα έχουμε την ευκαιρία να τον ακούσουμε, μαζί με την εκπληκτική μπάντα που τον συνοδεύει, σε τραγούδια από ολόκληρη τη μέχρι τώρα πορεία του και, κυρίως, από το δεύτερο album του, «Love & Hate»,  το οποίο έφτασε στο νο 1 της Βρετανίας και προκάλεσε τον θαυμασμό κοινού και κριτικών, κερδίζοντας σε πολλές περιπτώσεις τον τίτλο του καλύτερου δίσκου της χρονιάς.
Οι τιμές των εισιτηρίων για τις δύο συναυλίες είναι οι εξής:
Για τη Θεσσαλονίκη, η προπώληση ξεκινάει στα 25 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 27 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 32 ευρώ.
Για την Αθήνα, η προπώληση ξεκινάει στα 28 ευρώ (μονό) και 50 ευρώ (διπλό), για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 30 ευρώ (μονό) και 55 ευρώ (διπλό). Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 35 ευρώ.
Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευριπίδης, στα νέα σημεία προπώλησης της viva (Σύνταγμα και Τεχνόπολη) και τα www.viva.gr, www.fuzzclub.gr, www.fixfactoryofsound.gr & www.releaseathens.gr
Info
Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, Fix Factory of Sound
26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη / τηλ. 2310 500670 & 2310 504014 
Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, Gazi Music Hall
Ιερά Οδός 7-13, Γκάζι
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.
Ο Michael Kiwanuka
Ξεκίνησε από το Βόρειο Λονδίνο και το 2012 παρουσίασε το ντεμπούτο του, «Home Again», κερδίζοντας αμέσως τις εντυπώσεις. Με τον Danger Mouse και τον Inflo στην παραγωγή, ο Michael Kiwanuka κατόρθωσε να κυκλοφορήσει έναν δίσκο από αυτούς που οι άνθρωποι της μουσικής βιομηχανίας και του Τύπου ονομάζουν «gamechanger». To «Love & Hate» αποτέλεσε το σημείο αναφοράς για την παγκόσμια δισκογραφία μέσα στο 2016, συνοδευόμενο από διθυραμβικές κριτικές και μεγάλες πωλήσεις. Οι δύο επερχόμενες βραδιές θα μας θυμίσουν τι σημαίνει να μπαίνει ξανά στο προσκήνιο η ψυχή και η ουσία της μουσικής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χρόνια πολλά στην Kim Kardashian

                                            Χρόνια πολλά στην Kim Kardashian

Popular Posts