menu

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Αυτή είναι η εντυπωσιακή θαλαμηγός του Βαγγέλη Μαρινάκη – Δείτε το εσωτερικό της



Προφανώς το πολυτελές σκάφος, που συχνά άραζε στις Κάννες εντυπωσιάζοντας τους περαστικούς και τους vips


  • Από τους πρώτους επισκέπτες θα είναι σίγουρα οι συνοδοιπόροι του στις δημοτικές εκλογές Γιάννης Μώραλης και Πέτρος Κόκκαλης.

  • Λέτε να προτείνει να φιλοξενήσει και τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Πειραιά; Το σίγουρο είναι ότι ο ο Μάιος ήταν ένας καλός μήνας για τον δυναμικό εφοπλιστή.
Με μήκος πάνω από 50 μέτρα, εφτά σουίτες και χώρους που αποπνέουν πολυτέλεια, η νέα «αγάπη» του Βαγγέλη Μαρινάκη το σούπερ γιοτ «Amore mio»είναι έτοιμο να ταξιδέψει στα πέλαγα τον απαιτητικό επιχειρηματία και τους υψηλούς καλεσμένους του.
Προφανώς το πολυτελές σκάφος, που συχνά άραζε στις Κάννες εντυπωσιάζοντας τους περαστικούς, ήταν για καιρό στο πορτοφόλιο των αγορών του, αφού δεν πρόλαβε καλά καλά να βγει στην αγορά και πέρασε στην ιδιοκτησία Μαρινάκη έναντι οχταψήφιου ποσού, προτού καν παρέλθει μία εβδομάδα από την τοποθέτηση προς πώληση στην αγορά, με αρχική τιμή τα 13.500.000 ευρώ.


Το σούπερ γιοτ αποτελεί εξάλλου το καμάρι του παραδοσιακού ναυπηγείου της Γερμανίας Abeking & Rasmussen, αφού υπήρξε μέχρι πρόσφατα το μεγαλύτερο σκαρί που είχε φτιαχτεί στις δεξαμενές του, ενώ σχεδιάστηκε από τον περίφημο Espen Oeino, ο οποίος θεωρείται μεγάλος αστέρας στον σχεδιασμό σκαφών.
Πλήρωμα 24 ατόμων
Με δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι και 14 επισκεπτών και πλήρωμα 24 ατόμων, ανακαινισμένο το 2002 για να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερο αέρα πολυτέλειας και έχοντας μία ακόμη «βελτίωση» το 2008, αλλά και… ενίσχυση μηχανών το 2011 (για να γίνει πιο γρήγορο και πιο αθόρυβο), το εντυπωσιακό σκάφος ταξίδευε στα κοσμοπολίτικα νησιά και τα hot spots του κόσμου με το όνομα «Sea Jewel».


Τον περασμένο Φεβρουάριο όμως το σούπερ γιοτ συντηρήθηκε, άλλαξε χρώμα (από μπλε σε κάτασπρο), μετονομάστηκε σε «Amore mio» («Αγάπη μου») και ύψωσε την αγγλική του σημαία έτοιμο να αφήσει το λιμάνι του Λονδίνου, όπου ελλιμενίζεται.
Εξάλλου το όνομα αυτό φαίνεται να είναι προσφιλές στον Βαγγέλη Μαρινάκη, αφού μία από τις εταιρίες που διαχειρίζεται τα πλοία του, η Capital Ship, διαθέτει και τάνκερ με την ίδια ονομασία.
Οι χλιδάτοι εσωτερικοί του χώροι έχουν σχεδιαστεί από τον διάσημο Ιταλό σχεδιαστή Luigi Sturchio, που έχει αναλάβει μερικά από τα μεγαλύτερα και πιο γκλάμουρους γιοτ παγκοσμίως, ο οποίος έδωσε στο σκάφος την απαράμιλλη και διαχρονική γοητεία του.
Σκαριά όπως το «Lady Moura» του Σαουδάραβα επιχειρηματία Νάσερ Αλ-Ρασίντ ή το «Nabila», η πολυτελέστατη θαλαμηγός που κατασκευάστηκε custom made για τον αμφιλεγόμενο Σαουδάραβα Κροίσο Αντναν Κασόγκι, φέρουν την υπογραφή του Sturchio. Το όμορφο και ιδιαίτερα άνετο κεντρικό σαλόνι του σούπερ γιοτ, όπου κυριαρχούν τα λευκά, ιβουάρ και μπεζ χρώματα, είναι πραγματικά εντυπωσιακό, όπως εξάλλου και οι σουίτες σε ύφος ζεν, τα ξυλόγλυπτα και οι εντυπωσιακοί πίνακες.
Το «παλάτι» μακριά από τον Πειραιά
Σε αυτό το πολυτελές περιβάλλον αναμένεται να φιλοξενεί τους φίλους του και να γιορτάζει τα τρόπαια που θα κατακτήσει με την αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό.
Από τους πρώτους επισκέπτες θα είναι σίγουρα οι συνοδοιπόροι του στις δημοτικές εκλογές Γιάννης Μώραλης και Πέτρος Κόκκαλης. Λέτε να προτείνει να φιλοξενήσει και τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Πειραιά; Το σίγουρο είναι ότι ο ο Μάιος ήταν ένας καλός μήνας για τον δυναμικό εφοπλιστή. Νέα καθήκοντα στον δήμο, νέο υπερπολυτελές σκάφος, αλλά και νέα κατοικία! Γιατί πρόσφατα ολοκλήρωσε την εντυπωσιακή έπαυλη που έφτιαξε στο Παλαιό Ψυχικό.
Αρκετά χιλιόμετρα πιο μακριά από τον αγαπημένο του Πειραιά, αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας, δημοτικός σύμβουλος εξελέγη, δεν είπαμε ότι θα αλλάξει και τη ζωή του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου